Annons

Casper Ruud - Taylor Harry Fritz: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
15 november 2022 at 21:10 - Tennis, ATP
Centre Court
15 nov 2022 at 12:28 (Uppdaterad 15 nov 2022 at 23:24) 15/11
107
+1
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Kampen om gruppsegern? Troligen. Och troligen hade inte många gissat på det inför slutspelet.

Auger-Aliassime och Nadal i gruppen. Ruud skulle vara kanonmat och Fritz skulle kanske kunna skrälla. Efter första omgången är läget dock ett annat. Nu spelar de här två ikväll högst troligt om gruppsegern.

Mycket starka segrar i första omgången från båda två. Ruud slog Auger-Aliassime fullt rättvist. Fritz slog Nadal kanske ännu mer rättvist. Raka set i båda matcherna.

Jag tycker båda två imponerade också sett till sin normala nivå.

Så, hur benar man ut detta då?

Ruud har varit otroligt ojämn på hardcourt i år. Han har varit i flera stora finaler men han har påfallande också åkt ut tidigt mot svaga spelare. Hans nivå som hardcourtspelare är fortfarande oklar, det måste sägas. På det här underlaget håller jag Fritz högre.

Ser man till deras första matcher så tycker jag Fritz insats var bättre. Nadal föll ifrån lite i andra set, men jag tycker det krävdes mer av honom än det krävdes av Ruud mot Auger-Aliassime.

Inga inbördes möten här vilket jag tycker är lite intressant. För jag läser matchen som att det här borde passa Ruud ganska dåligt.

Jämför man med hans matchup mot Auger-Aliassime så är det här exempelvis mycket sämre. Ruud vill att motståndarna ska stå och stånga sig blodiga mot honom i ett högt tempo som han klarar. Han tycker mindre om motståndare som har för mycket kraft och är duktiga på tempoväxlingar. 

Jag ser framför mig att Ruud kommer ha problem med Fritz serve här på ett annat sätt än han hade problem där mot Auger-Aliassime. Och väl i spelet kommer inte Fritz halka in i Ruuds spel. Han kommer stå och hålla emot och sen tempoväxla, precis som Ruud inte vill ha det.

Fritz klar favorit för mig. Jag tycker oddset är riktigt bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback