Annons

Casper Ruud - Andrey Rublev: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
19 november 2022 at 21:10 - Tennis, ATP
Centre Court
19 nov 2022 at 10:33 (Uppdaterad 19 nov 2022 at 22:21) 19/11
101
+1
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Semifinal i atp-slutspelet och ungefär den sista semifinal man hade gissat på inför turneringen men fortfarande, nu är vi här, och vi har också ett fint odds.

Rublev som var i en riktig rövargrupp med Djokovic, Medvedev och Tsitsipas, den såg man inte komma att han skulle nå semi. Ruud hade visserligen en ganska enkel grupp, men inför slutspelet stod han ändå sist i kön av de fyra spelarna och att han gick och vann gruppen, jätteskräll.

Vad tror man här då?

Rätt jämna spelare ska man väl börja med att säga men det är förstås underlagsfördel för Rublev som har hardcourt som sitt bästa underlag. Ruud är som bekant bäst på grus.

Jag tycker också det är en intressant matchup. Ruud har inte riktigt variationen för att få Rublev ur rytmen utan Rublev kommer få chansen att stå och börja panga in sig från baslinjen här och får han den tiden, då är det få som står emot.

Fem inbördes möten mellan dem. Ruud vann i slutspelet förra året men innan dess fyra av fyra för Rublev, några av dem på grus till och med vilket är extra intressant.

Ser man till deras insats hittills i slutspelet så, Ruud har definitivt överpresterat, men han har också haft relativt enkelt motstånd. Den nivå Rublev hållit är på en annan nivå.

Jag tycker mycket talar för Rublev och jag tycker oddset är riktigt fint.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback