advert

12/02, Carpi - Roma

Fre 12 feb 2016 at 21:45 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: fredagen den 12:e februari
Tid: 20.45
Plats: Alberto Braglia, Italien
Det är nu dags för den 25:e omgången i Serie A. Roma har chansen att gå förbi Inter och därmed gå upp på en fjärdeplats. I och med denna fjärdeplats blir man direkt kvalificerad till Europa League. Carpi kämpar för att hålla sig kvar i Serie A, men det ser tungt ut för dom.

Hemmalaget Carpi ligger för tillfället näst sist i tabellen av Serie A. Det har gått tungt för dom den senaste tiden, med bara en vinst på sina fem senaste matcher. Carpi kommer få det tufft att klara sig kvar i Serie A med 14 omgångar kvar av serien. Bortalaget Roma har efter att de bytt tränare gått väldigt mycket bättre än tidigare. Man har vunnit tre raka matcher i ligan och det ser väldigt mycket ljusare ut i Roma för tillfället. Luciano Spalletti har gjort ett mycket bra jobb sen han tog över som tränare för Roma.

Matchen 
Senaste mötet lagen emellan slutade med en stor seger för Roma. Roma vann med hela 5-1 i den matchen. Jag tror att även den här matchen kommer innehålla mycket mål eftersom Roma gör mycket mål och Carpi släpper in mycket mål. Matchen kommer säkerligen att domineras utav Roma som vill hålla i den fina vinstsvit som man har i nuläget. Roma kommer äga mycket boll och ha många chanser framåt, vilket jag tror resulterar i många mål för deras del.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från bet365.com
Carpi, 4.50

Oavgjort, 3.60

Roma, 1.80

Mitt tips: Över 3,5 mål

Senaste mötet mellan slutade med sex mål, därför tror jag att även denna match blir målrik. Roma har en vana att göra mycket mål och Carpi har en vana att släppa in väldigt. Förutsättningarna för att det ska bli en målrik match är stora. Oddset på att Roma ska vinna matchen tycker jag är lågt och därför väljer jag att spela på över 3,5 mål istället. Detta spel ger dig fina 4.00 i odds på bet365.com.
Feedback