Reklam

Carpi - Avellino

13 november 2016 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 15:00 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Ett hemmastarkt Carpi tar emot ett formsvagt Avellino som är svagt på resande fot. Tror Carpi är det klart starkare laget här på hemmaplan och borde få in ett par mål på ett Avellino som har massa spelare borta här.

Har tidigare rekat Carpi över 1.5 mål med bra och dålig utgång. Inte så längesen man återigen fick spela på sin riktiga hemmaplan och man har visat att man är bra där. Första matchen blev seger med 2-0 mot Latina. Andra matchen var en ren kross på i stort sett allt förutom målen, Ascoli vann med 0-2 trots att Carpi dominerade fullständigt och borde vunnit med 4/5-0 snarare. Statistiken i den matchen var ungefär 18-6 i skott, 18-2 i hörnor osv, ja ni ser ju, helt överlägsna. Man kommer gå för 3 poäng i den här matchen, inget snack, och man kommer bara köra på här. Man är hemmastarka och har ett bra lag som siktar på Serie A.

Man får tillbaka backen Struna och offensive Di Gaudio men har mittbacken Blanchard borta här vilket är ett avbräck för defensiven. I offensiven har man bra spelare där Lasagna och Catellani finns. Offensiva Bifulco kom tillbaka från U20-landslag igår och finns tillgänglig vad jag läst.

Kollar vi på Avellino så har man gått riktigt dåligt denna säsong och ligger just nu på nedflyttningsplats med 12 poäng på 13 matcher. 11 poäng av de 12 poäng har dessutom kommit på hemmaplan, så på resande fot har man varit bedrövliga. 1 mål framåt och 12 insläppta på 6 matcher ger oss 2 mål insläppta i snitt. Tror inte att den statistiken kommer bli så mycket bättre när man nu tar emot en av favoriterna att ta steget upp i Serie A, nämligen Carpi.

Att man sedermera har massa avbräck gör det hela inte lättare precis. Ordinarie målvakt Frattali saknas här och gjort i flera matcher också vilket synts. Sen har vi ytterligare två ordinarie som saknas, defensive mittfältaren D'Angelo och mittbacken Djimsiti är två tunga avbräck. I övrigt så saknar man även mittfältarna Jidayi, Gavazzi, Tassi, D'Attilio, Molina och anfallaren Camara. Flera som absolut hade gjort skillnad i detta Avellino så det är ingen rolig resa man har framför sig här.

Efter förutsättningarna så tror jag stenhårt på att vi får se minst 2 mål från hemmalaget här. Carpi över 1.5 mål spelas till oddset 1.85 hos Expekt och vi kör på med en tyngre insats. Avanti!!
  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback