advert

Carpi - Ascoli

29 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Carpi har börjat komma igång bra på slutet och man har bra självförtroende nu. Man har ett bra lag på pappret och här tror jag man gasar från start mot ett Ascoli som är mellanmjölk. Carpi har fin offensiv och lär göra mål här.

Senast vann Carpi borta mot Perugia med 0-2 vilket är starkt gjort, innan dess förlorade man borta mot Spal med 3-1 men det är väldigt missvisande siffror ska ni veta. Carpi ägde hela matchen och hade dubbelt så mycket chanser än vad Spal hade och det borde snarare varit 1-3 om något. Men spelet sitter där och man skapar chanser vilket känns tryggt ändå. Senast man spelade på hemmaplan var i matchen mot Latina där man efter 1,5 år på en annan "hemmaplan" flyttat hem till sin riktiga arena och man fick utdelning direkt. 2-0 mot Latina och jag tror man kommer trumma på från start här med den form man skaffat sig. Bra offensiv har man också med farliga kanter.

Man har dessutom bästa tänkbara läge om vi kollar till truppen då samtliga spelare är tillgängliga, så räkna med en stark startelva här och ett hemmastarkt Carpi som går för 3 poäng. Dessutom verkar Catellani och Lasagna starta på topp vilket är två vassa spelare framåt. Och skulle det bli seger kan man mycket väl ta över 2a platsen i ligan.

Och på andra sidan har vi ett Ascoli som har väldigt svårt att vinna matcher. Visserligen spelar man en del oavgjorda matcher här men hittar inte det där pricken över i:et liksom. Sen tycker jag att man är ett betydligt stabilare hemmalag än när man är på resande fot. Och har inte kunnat träna ordentligt i veckan pga jordbävningar, bland annat inställda träningar. Har svårt att se att man ska kunna stå emot ett hemmastarkt Carpi i riktigt bra form för dagen.

Man saknar dessutom viktige backen Mignanelli samt balansspelaren Bianchi som är två avbräck här. Även backen Pecorini missar denna match. Sen är defensive mittfältaren Giorgi inte i bästa fysiska skick just nu efter varit tillbaka från skada nyligen. Lite problem defensivt med andra ord. Och det är ett tufft läge på förhand har man här.

Så vi har alltså ett hemmastarkt Carpi i riktigt bra form just nu och här går man såklart för seger. Så räkna med ett offensivt Carpi med full trupp mot ett Ascoli med lite defensiva spelare borta. Carpi över 1.5 mål till 1.80 känns riktigt bra här hos Bethard. Vi höjer insatsen något här. Avanti Carpi!
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback