Reklam

Carolina Hurricanes - San Jose Sharks: 2

Matchcenter
27 oktober 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
PNC Arena
26 okt 2018 at 17:32 (Uppdaterad 27 okt 2018 at 04:22) 26/10
32
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Inatt kommer jag att kika närmare på åtminstone en match från NHL. Carolina har varit bra i inledningen samtidigt som att Sharks äntligen verkar ha fått igång deras stjärnor. Jag kommer att trycka lite hårdare idag.

Carolina har som säkert många sett varit väldigt dominanta i spelet. Man vinner tillexempell skotten med i snitt 17 skott/match, vilket måste vara nån form av rekord. De slänger det mesta på mål som sagt och även om inte alla skott är bra skott så tar det på motståndarna helt kart. Man har dock ”bara” lyckats vinna fem av sina nio spelade, trots spelövertaget. I vilket fall finns det ingenting att klaga på.

San Jose med Erik Karlssson då. Vad säger man om dom? De har inte alls nått upp till sin fulla potential ännu, även om de inte spelat dåligt. De har samma resultatrad som sina motståndare Carolina idag, men jag känner någonstans att man bara vinner idag. Formen verkar vara på väg med stormsteg och man har tre raka segrar. Bland annat senast på bortaplan mot Nashville. Fortsätter man på samma spår är jag säker på att man vinner idag också. Det börjar suga lite i måltarmen hos Erik Karlsson också misstänker jag.

Talar för spelet

  • På pappret är Sharks ett klart bättre lag än Carolina. I längden ska man vinna mot dem och när säsongen är slut så kan faktiskt Sharks vara i en Stanley Cup-final. Det har jag svårt att se med Carolina.
  • Formen. Sharks har tre raka segrar och har spelat klart bättre senaste tiden jämfört med i början. Man är på uppgång och kommer bli svåra att slå framöver.
  • Carolina är ett lag som är duktiga på att hålla pucken inom laget. Idag möter man ett lag som också är väldigt duktiga på att hålla puck, vilket kommer göra att Canes förmodligen inte kommer att få lika mycket tid i anfallszon och definitivt inte lika många skott.
  • Martin Jones vs Petr Mrazek. Klar fördel på målvaktsposten för Sharks.

Talar emot spelet

  • Historiken. Carolina har vunnit sju av de tio senaste matcherna emot Sharks på hemmaplan. Kanske tycker San Jose-spelarna att det är skönare att glassa lite i värmen och ser resan lite som en minisemester.
  • Har Sharks inte huvudet på skaft idag så kommer det att smälla. Carolina har trummat på ganska bra i inledningen och kommer att mata skott på mål.

Jag tycker det här oddset känns bra. Sharks är ett bättre lag och har formen på uppgång. Mitt spel blir därför San Jose att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.95 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback