Reklam

Carolina Hurricanes - New York Rangers: Över 5,5 Mål

Matchcenter
1 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PNC Arena
31 mar 2018 at 11:11 (Uppdaterad 1 apr 2018 at 03:40) 31/03
36
0

Chans (över-under): 62-38%
Spelvärde: 109,12%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Påskafton är ingen ledighet för NHL-lagen. Både Carolina och New York Rangers spelade så sent som igår varsina matcher och idag möter dem varandra i en betydelselös match. Offensivt spel där båda lagen bjuder publiken på en hel del mål?

Jag satt och såg Carolinas match igår mot Washington och blev faktiskt lite imponerad över hur faktiskt laget uppträdde för att ha så pass lite att spela för. Man kontrade sönder Washington som förde spelet och för ovanlighetens skulle hade man en målvakt som faktiskt var riktigt bra. Inatt spelar på hemmaplan igen mot ett avsågat New York Rangers och det borde väl betyda en ny seger kan man ju tycka, men samtidigt är jag lite rädd för Rangers väldiga offensiv. Med tanke på att Canes kanske inte har det mest pålitliga försvaret samt målvakter så vågar jag inte lita på att Canes löser detta under ordinarie tid. Rangers väldiga offensiv är väl också kanske lite dumt att säga med tanke på att man faktiskt inte är superbra framåt, men jag menar helt enkelt att laget är kaos för tillfället och man går all in framåt. Jag såg också delar av deras match mot Tampa igår och man hade faktiskt ledningen med 1-0 efter den första perioden, men spelet var allt annat än bra. Rangers gick verkligen återigen all in framåt och man checkade högt med sina spelare, tappade tredjeman och släppte till mängder med vassa kontringar som tillslut också resulterade i en 3-7 förlust. Jag har svårt att se att vi inte ska passera dagens lina också.

Talar för spelet

• Två lag som inte har något att spela för i ishockey brukar betyda att det blir en hel del mål. Det är klart det är roligare att anfalla än det är att försvara sig.

• Framförallt så beror detta på Rangers sätt att spela hockey för tillfället. Man lämnar sina målvakter i sticket varje match och man kan helt enkelt inte hålla siffrorna nere när det blir såna målchanser bakåt. 

• Carolina har haft problem med målskyttet under hela säsongen ända tills nu på slutet när man inte haft något att spela för då det helt plötsligt har lossnat en aning.

Talar emot spelet

• Två lag som är back-to-back brukar i regel inte bli något jättehögt tempo och risken är väl att målchanserna inte blir lika många och klara som de var igår.

• Rangers lär ha fått sig en rejäl utskällning efter gårdagen och förhoppningsvis försöker man täppa till i egen zon lite bättre än vad man gjorde igår.

Jag tycker ändå överspelet betalar helt okej med tanke på framförallt hur Rangers matcher sett ut senaste veckorna. Betsson ligger lite högre än andra bolag och jag testar över 5.5 mål till oddset 1.76.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback