Reklam

Carolina Hurricanes - New York Rangers

30 november 2015 at 09:58 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 12:23 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Madison Square Garden, matchstart 02.05.

Rangers har förlorat tre matcher i rad och har hamnat i lite av en svacka. De ligger nu en poäng efter Metropolitan ettan Washington Capitals. Lundqvist har varit lysande och ger sitt Rangers chansen att vinna varje match, det är nu på slutet produktionen framåt har blivit sämre och laget har inte kunnat kontrollera spelet som man vill. Många räknade nog med att Chris Kreider skulle bli en av två stora målskyttar denna säsongen, tillsammans med Rick Nash. Det har istället blivit den norske trollkarlen Mats Zuccarello som varit mest produktiv och har stått för 10+11 poäng på 24 matcher.

Carolina har haft problem med försvars och målvaktsspelet de senaste matcherna. Produktionen framåt har varit bra, bättre än på hela säsongen faktiskt. På de senaste fyra matcherna snittar Carolina 2.75 mål per match mot snittet 1.89 de hade under de 19 inledande omgångarna. Svenskduon Victor Rask och Elias Lindholm spelar i förstafemman tillsammans med Eric Staal och har nu de senaste sett riktigt bra ut. Det som saknas är helt enkelt en målvakt som kan göra skillnaden i de täta matcherna.

Matchen ikväll kommer nog att bli en fartfylld och jämn drabbning. Rangers har mycket att bevisa nu på hemmaplan och spelar om en ledning i Metropolitan division. Carolina å andra sidan har inget att förlora och räkna med att de kommer vara hungriga. Det finns inte många lag man så gärna vill slå som Rangers på hemmaplan.

Laget jag tror kommer att vinna matchen i slutändan är New York Rangers. De har en bredare trupp, bättre målvakt och är snäppet vassare i alla moment. Tyvärr väger Carolina ett nummer för lite och det krävs mycket om de ska kunna få hemmalaget ur balans.

Matchodds 

Oddsen är hämtade ifrån bet365.com

Carolina, 4.20.
Oavgjort, 3.75.
New York, 1.76.

Spelstopp klockan 02.04 svensk tid. 

 
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback