Reklam

Carolina Hurricanes - New York Islanders: Carolina + Under 7.5 (inkl. OT/SO)

Matchcenter
5 oktober 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PNC Arena
4 okt 2018 at 17:13 (Uppdaterad 5 okt 2018 at 22:47) 04/10
23
0
Chans: 54%
Spelvärde: 111,78%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2 OT
Betsson Spela nu hos Betsson
Jag kommer även rikta in mig på ett litet specialspel på Carolina i matchen mot NY Islanders. Canes ser intressanta ut, men har mycket att bevisa. Jag tror dem vinner och jag tror man gör det genom att kontrollera stora delar av matchen.

Det här spelet blir lite udda, men samtidigt är det kul att olika bolag också erbjuder lite nya marknader. Carolina tycker jag går en spännande säsong till mötes, men samtidigt är det lite tidigt att placera laget redan nu. Man har förut varit ett av de bästa ”puck-possesion” lagen i hela ligan, vilket innebär som det låter att man har pucken inom laget väldigt mycket. Man möter idag ett ganska uddlöst Islanders där oddset på hemmasegern inklusive övertid är väldigt klent och tråkigt att spela på. Det här oddset gör det lite roligare då jag helt enkelt tror att Carolina kommer att vinna matchen, men man kommer göra det utan att ta några större risken bakåt. Islanders är lite uddlösa och jag tror dem kommer få svårt att göra mål, men samtidigt är det här oddset klart mer spelbart än under i antal lagmål för bortalaget. Canes har ett ungt lag och kanske inte den vassaste spetskompetensen. Islanders lär backa hem och försöka gå på kontring, vilket jag inte tror kommer funka särskilt bra då Canes är disciplinerade av sig. Jag tror på hemmalaget och ett bortalag som inte kommer få supermånga chanser.

Talar för spelet

  • Canes kommer hålla pucken som vanligt mycket inom laget, vilket gör att Islanders lär ställa upp en del. Tror det kommer resultera i en ganska tråkig match där hemmalaget helt enkelt bara vinner.
  • Två lag vars offensiver på pappret inte är dem bästa. De kommer säkert behöva ex antal lägen innan man hittar nätet.

Talar emot spelet

  • Det är premiär och det är svårt att veta exakt hur lagen ska spela. Förutspått att jag tror gameplanen från de båda lagen ser ut som jag tror så känns det bra. Väljer Islanders till exempel att checka hårt så kommer det bli mer böljande hockey.
  • Målvakterna. Greiss ser ut att få chansen i Islanders och Mrazek är given i kassen då Darling är out. Det är inga målvakter som klassas i toppen av ligan direkt och det är såklart aningen oroande.

Spelet finnes på betsson och under fliken "match mål". Jag tror vi har bra chans att Carolina vinner och jag tror inte heller man gör det i någon målkalasmatch. Man styr spelet på hemmaplan och då räknar jag med lite lägre tempo. Jag testar Carolina + under 7.5 mål inklusive övertid/straffar till oddset 2.07 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

 

 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback