Reklam

Carolina Hurricanes - New Jersey Devils: Under 5,5

Matchcenter
3 mars 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
2 mar 2018 at 16:59 (Uppdaterad 3 mar 2018 at 09:29) 02/03
20
0
Chans (över-under): 45-55%
Spelvärde: 118,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
bwin Spela nu hos bwin
Natten mot lördagen bjuds på en hel del NHL-matcher och en av dem är matchen mellan Carolina och New Jersey där jag tror mig ha hittat ett riktigt fint spel. Båda lagen spelade igår och kan ha lite trötta ben. Målsnålt?

Carolina vann igår borta mot Philadelphia med 4-1 och det var nog skönt för många av spelarna då den senaste tiden inte varit alltför ljus. Man har tappat lite mark om den sista slutspelsplatsen och behöver börja vinna på riktigt igen ifall man ska ha någon chans. Det stora problemet den här säsongen har återigen varit målskyttet. Det känns som man saknar den där sista spetsen för att avgöra i vissa lägen. Samtidigt skapar man ganska mycket och med lite extra spets hade man kunnat bli riktigt bra. Min känsla till den här matchen är dock väldigt bra. Carolina spelade igår och gjorde det bra defensivt. Man vill säkerligen fortsätta med det och tror inte man kommer ta några större risker. Devils är ganska bra offensivt, eller man har i alla fall varit det om man tittar över hela säsongen. Den senaste tiden har dock offensiven varit det som fällt dem. Defensivt har man spelar riktigt stabilt och man släpper inte till många mål, men måste höja skottprocenten framåt igen ifall man ska behålla sin slutspelsplats. Devils spelade också igår där man förlorade med 3-2 borta emot Florida. Inatt är det ny match igen och jag tror även här att man inte tar några speciella risker. Dessutom också med tanke på att man spelar back-to-back. För mig är det en överraskning att det är överspelet som är favoriten här och då är det klart man hugger det motsatta.

Talar för spelet

  • Det är två lag som kärvar lite offensivt sett just nu. Carolina har haft problem under hela säsongen samtidigt som att Devils form har blivit klart sämre under andra halvan. Succerookien Jesper Bratt producerar till exempel inte alls lika mycket längre.
  • Devils hade i början lite problem med defensiven, men då levde man istället på sin offensiv. Nu känns det lite som att det är tvärtom igen och man har hittat tillbaka till en stabil grund att stå på.
  • När ett lag är back-to-back så brukar tempot bli aningen lägre. Nu är det så bra att båda lagen spelade så sent som igår och då kan jag inte tro på annat än en lowscoring game här.
  • Historiken. De har mött varandra en hel del senaste säsongerna och inbördes så talar det för underspelet här. Endast en av de tio senaste matcherna har gått över dagens lina och känslan är såklart att den går under idag också.

Talar emot spelet

  • Det är två lag som normalt sett genererar mycket chanser, såväl framåt som bakåt. Jag misstänker att det blir lite nedstängt i dagens match, men spelar de som de brukar så finns såklart chansen att det blir ganska svajigt.
  • Målvakterna Kinkaid och Ward tillhör väl inte de starkaste på sin position direkt. De har gjort en okej säsong, men kanske inte de man väljer till sitt dreamteam.

Jag tycker det här är ett riktigt saftigt odds. Många bolag har satt en 6.0 lina och det funkar såklart för den fege. Jag kommer dock välja normala linan och spela under 5.5 mål till oddset 2.15 hos bwin som är klart högst på marknaden. Insatsen blir den här gången lite högre än normalt för att vara ett NHL-spel.

Lycka till!

/Heden

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt

Kommentarer

Feedback