Reklam

Carolina Hurricanes - Anaheim Ducks: 1

Matchcenter
1 december 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
PNC Arena
30 nov 2018 at 15:08 (Uppdaterad 1 dec 2018 at 04:16) 30/11
36
0
Chans (1-X-2): 56-20-24%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Carolina tar ikväll emot Anaheim där man på förhand ser ut att bli väldigt stora favoriter. Jag tycker det låter helt befogat och jag kommer lita på på hemmalaget. Man är bra i sina bästa stunder och jag tror inte Anaheim orkar med.

Carolina har varit en av säsongens stora snackisar under hösten. Man har med sitt talangfulla lag spelat stundtals bländande ishockey som få lag lyckats hänga med på. Hade man bara kunnat vara lite mer effektiva i sina avslut så hade man helt klart legat uppe i toppen. Nu har man haft svårt att få pucken in i mål ibland och det har väl också gjort att målen uteblivit under perioder i spelet där man kanske borde haft både ett och två mål. I vilket fall så har man jobbat upp formen lite igen och med tanke på att man idag möter ett ganska defensivt lag så tror jag man kommer att få stora möjligheter att spela mycket i anfallszon. Anaheim har gått bra på slutet, men man har. också tagit en del segrar som har varit riktiga kämparinsatser. Det ligger en förlust runt hörnet för dem känns det som. 

Talar för spelet

  • Carolina är ett lag som tuggar på och slänger massvis med puckar på mål. Man har högst skottsnitt i ligan och när man dessutom möter ett av lagen som släpper till klart flest skott så är det klart man kommer få en del tid i anfallszon.
  • Anaheim har tråkiga skador och saknar fortfarande en del bärande spelare. Truppen är inte superbred direkt och det känns som att en förlust ligger nära.
  • Carolina starka hemma och tuggar alltid på. Anaheim är lite svagare på bortamark. 

Talar emot spelet

  • Carolinas oförmåga att göra mål. Man skapar många skottlägen, men samtidigt så slänger man också in en del puckar på mål som känns rätt onödiga att slänga iväg.
  • Anaheim är bra på sin gameplan. Man ligger lågt och försvarar sig och går sedan på kontring, vilket också är en gameplan som lyckats senaste tiden.

Jag tycker oddset är i lägsta laget kanske, men magkänslan säger att Carolina kommer trycka på hårt och tillslut mala ner Anaheim. Mitt spel blir därför Anaheim att vinna under ordinarie tid till oddset 1.92 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback