Annons

Carlos Alcaraz - Yoshihito Nishioka: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 november 2022 at 16:00 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
2 nov 2022 at 08:53 (Uppdaterad 2 nov 2022 at 17:16) 02/11
106
+1
Chans (1-2): 74-26%
Spelvärde: 113,10%
Lägsta spelbara odds: 3,85
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Man ska självklart notera den låga insatsen här. Men man ska också notera möjligheten att det blir en riktig skräll här i andra omgången av Paris masters.

Det finns väl egentligen alla varningsklockor man kan tänka sig kring Alcaraz här. Hans form är dålig. Han har floppat ordentligt i en turnering nyligen där han föll i första omgången mot Goffin i Astana. Och han har dessutom varslat om att han spelar den här turneringen trots att han har problem med ett knä. Förutsättningarna kunde vara bättre så att säga.

Sen ska man kasta in Nishioka i det hela. Och där blir det lite svårt, men jag landar i att Nishioka kan vinna den här matchen.

Nishioka är topp-40 i världen enligt rankingen. Inte många tar honom på allvar som en så bra spelare, men han har inte fått sin ranking i cornflakespaketet så att säga. Han är en bra spelare. På tal om bra, han var riktigt, riktigt bra i första omgången här där han slog Karatsev relativt enkelt. Nu ska man vara försiktig med att jämföra dåliga och fantastiska spelare men Karatsev spelar åtminstone relativt likt Alcaraz. Nishioka hanterade det hela bra.

Jag tycker att man måste se möjligheten att Alcaraz kanske spelar den här turneringen utan någon direkt idé om att han ska kunna vinna eller ens gå långt. Han fick ta emot pris som den yngsta världsettan någonsin häromdagen. Det ville han nog inte missa. Knäskadan är troligen inte så dålig att han inte kan spela. Men oavsett vilket, formen är dålig, och jag tror han egentligen skulle behöva vila inför slutspelet. Han verkar inte tänka sig att spela juniorslutspelet kommande vecka i alla fall. Alltid något. Otroligt nog skulle han kunna spela det slutspelet tre gånger till, och han är alltså redan världsetta. Då är man inte så tokig, men det kan väl också sägas. Är man världsetta i den åldern måste man nog ha överseende med att det kanske finns någon slags ojämnhet.

Jag tycker det är värt att prova Nishioka här. Alcaraz kan vara dålig. Nishioka har spelet för att kunna matcha honom om Alcaraz har en sämre dag. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback