Annons

Carlos Alcaraz - Felix Auger Aliassime: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
29 oktober 2022 at 14:40 - Tennis, ATP
Centre Court, St. Jakobshalle
29 okt 2022 at 09:52 (Uppdaterad 29 okt 2022 at 16:04) 29/10
96
+1
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Vilken match i Basel det här. Otroligt intressant. Och intressant odds.

Det är nästan så att jag ifrågasätter mig själv när jag ser det här spelet framför mig. Alcaraz är redan världsetta, och han är framtidens överlägsna världsetta. Auger-Aliassime är ett par år äldre och kämpar för att hålla sig topp-10.

Oddsen nästan jämna.

Så, var finns rimligheten?

Jo, att vara bra i tennis är ju en färskvara. När man tittar på hur Alcaraz tagit sig till platsen som världsetta så, han var sjukt bra i våras och började bygga upp en massa poäng. Att han den senaste tiden plockat massor av poäng och blivit världsetta har mer handlat om att han inte fått något motstånd överhuvudtaget. Spelmässigt tycker jag inte han ser bra ut. Särskilt inte den här veckan. Han har absolut vunnit sina matcher, men det har inte varit övertygande.

Jag tror egentligen inte det är så mycket svårare än att just den här veckan är nog Felix bättre än Alcaraz. Det spel som blir mellan de här två är inte till Alcaraz fördel heller. Det blir högt tempo, han får stå och hålla emot snarare än att tempoväxla som är det han gör bäst. Och i det spelet tror jag att Felix helt enkelt är bättre, i alla fall den här veckan.

3-0 i inbördes möten för Felix också, en av matcherna helt nyligen. Jag tycker det är många saker som talar för att detta är ett bra spel.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback