Annons

Speltips : Carlos Alcaraz - Daniil Medvedev: 1

Matchcenter
17 november 2023 at 14:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Om man sett Medvedev spela den här veckan. Då vet man att han inte kommer ge bort något här.

Redan klar för semifinal efter två matcher av gruppspelet, Medvedev. Läge för honom att vila upp sig lite här? Aldrig, skulle jag säga. Så otroligt fokuserad som han sett ut hittills vet jag knappt om jag sett honom och jag kan inte tänka mig att han kommer släppa till något här. Dessutom, Alcaraz är en möjlig finalmotståndare för honom. Han vill säkert hellre ha med sig Zverev till semifinalspelet än Alcaraz. 

Alcaraz slog Rublev i sin andra match efter att ha förlorat den första mot Zverev. Det var inte dåligt mot Rublev på samma sätt som mot Zverev men det var heller definitivt inte bra. Han har problem med sitt spel, Alcaraz. Det går inte att se det på några andra sätt. Han har svårt att välja rätt slag i rätt lägen och han är också emellanåt direkt osäker.

Helt jämnt i de inbördes mötena här och det går egentligen inte att peka på vem det passar och vem det inte passar. Allt handlar egentligen om Alcaraz form. Är han på sin topp, då är han bra nog för att slå igenom Medvedev. Han är till och med den som kanske är bäst på att slå igenom Medvedev då. Men är han inte i form, Alcaraz. Som jag anser att han inte är nu. Då är det snarare väldigt jobbigt för honom att hela tiden behöva vara den som ska slå igenom motståndaren. Jag tror att Alcaraz kommer ha stora problem med säkerheten i den här matchen.

Visst spelar det in att Alcaraz måste vinna för att nå semifinal, Medvedev behöver det inte. Jag tycker dock inte det betyder jättemycket och att Alcaraz enligt oddsen är storfavorit, det är helt tokigt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback