Reklam

Calgary Flames - Edmonton Oilers: Över 5,5

Matchcenter
14 mars 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
13 mar 2018 at 19:25 (Uppdaterad 14 mar 2018 at 06:39) 13/03
21
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 106,59%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
bwin Spela nu hos bwin
Calgary har tappat lite i form den senaste tiden och man har nu hamnat utanför slutspelsstrecket. Nattens match mot Edmonton är alltså otroligt viktig, men det blir absolut inte lätt då Oilers har bra form. Mycket målchanser och många mål?

Calgary ligger nu två poäng ifrån den sista slutspelsplatsen, men det är väldigt många lag inblandade i den striden så matchen är idag väldigt viktig, åtminstone för Flames. Formen däremot har väl inte varit jättebra på slutet och man har haft lite svårt med att få in puckarna framåt. Defensivt har man ändå gjort det helt okej, men det gäller att man hittar lite flyt i det offensiva igen. När man möter Edmonton borde det ändå vara en lämplig uppgift då det bland annat brukar vara målrikt lagen emellan. Edmontons säsong är ju sedan ganska länge körd och man får ta nya tag nästa säsong. Trots att man på pappret har ett ganska skickligt offensivt lag så har man haft svårt att få utdelning, i alla fall under första delen av säsongen. Nu de senaste veckorna känns det som man fått lite mer betalt för det man gör och så länge man fortsätter att spela sevärd ishockey framåt så kommer målen komma med jämna mellanrum. Inatt möter man alltså Mike Smith i Calgary som gjorde sin första match på länge förra matchen efter skada. En match som han förmodligen snabbt vill glömma. Kanske är han lite ringrostig fortfarande och behöver ytterligare någon match för att hitta tillbaka till formen. I vilket fall så tror jag på en matchbild med mycket chanser och då brukar det betyda många mål.

Talar för spelet

  • Calgary är desperata efter en seger och de kommer förmodligen att kasta många puckar in på mål. De har spelat desperat under ett par matcher utan att få utdelning riktigt oh det borde vara en lämplig uppgift mot ett defensivt svagt Edmonton.
  • Edmonton har alltid varit offensiva och jag ser inte varför man inte skulle vara det idag också. Formen är bra och man skapar fortsatt många chanser.
  • Jag tror på en matchbild där Calgary kommer vara spelförande och desperata. De kan lätt bli övertända och ett skridskoskickligt Edmonton kommer få fina kontringsmöjligheter.
  • Inbördes så har det varit målrikt mellan lagen. Den här säsongen har två av tre möten gått klart över linan där bara premiären slutade under med en 3-0 seger för Edmonton. Då var det premiärnerver och förmodligen ganska spänt. Andra förutsättningar nu.

Talar emot spelet

  • Edmonton har släppt in färre mål senaste matcherna och har bra form. Man har fått lite självförtroende och verkar äntligen fått något att bygga på igen.
  • Calgary har förmodligen i tanken att Edmonton kommer att vara offensiva. De kanske försöker spela mer safe och då lär inte Oilers få lika mycket bra chanser som man kanske är vana vid att få.

Jag tror på en matchbild där vi får många chanser åt båda håll och då har vi goda möjligheter till en målrik match. Inställningen lär inte vara något problem för något av lagen då det är ett derby. Jag testar utan tvekan över 5.5 mål till oddset 1.87 hos bwin.

Lycka till!

/Heden

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt

Kommentarer

Feedback