Reklam

Cagliari - Palermo

31 oktober 2016 at 22:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Ett hemmastarkt Cagliari tar emot ett uselt Palermo. Cagliari har släppt in mycket mål på slutet men samtidigt är man ett bättre lag än det rosaklädda. Palermo är ännu sämre defensivt och usel form. Cagliari bör vinna detta!

Nykomlingen Cagliari var nere och vände i Serie B och känns som ett stabilt lag denna säsong. Man har ett bra lag med bra offensiv. På hemmaplan är man starka och man har vunnit mot Atalanta, Crotone och Sampdoria samt kryssat mot Roma. Enda förlusten kom i en galen match mot Fiorentina ganska nyligen som slutade 3-5. Nu möter man dock ett uselt lag i Palermo som ligger under strecket och tror inte man är något lag för Serie A nästa säsong. Tycker man bör ha riktigt bra chans att ta 3 poäng i denna match.

VI stryker mittfältaren Ionita som är skadad samt Murru, Joao Pedro och Farias som också är skadade. De sistnämnda har inte spelat knappt så inte direkt några jätteavbräck. Samtidigt har man Sau, Borriello och Melchiorri längst fram som visat att dom kan göra mål på den här nivån.

Ja och så har vi då Palermo som känns riktigt svaga denna säsong. Tycker man har en rätt dålig trupp där knappt några sticker ut. man har usel form med 3 raka förluster samt bara 1 seger denna säsong och den kom något turligt mot Atalanta borta trots stort spelövertag för Atalanta, men så fick man ett läge i 89e minuten och gjorde mål. Har svårt att se att man ska kunna störa ett Cagliari som kommer gå för 3 poäng här.

Man har dessutom en drös med skador i en trupp som inte håller vidare kvalité. Backarna Gonzalez och Rajkovic är avbräck här. Sen har man Balogh, Trajkovski och Bentivegna på skadelistan. Sallai är avstängd här.

Cagliari är det bättre laget här helt klart. Man har hemmaplan där man är starka och så möter man ett uselt Palermo i riktigt dålig form. Cagliari att vinna ger för stunden 1.76 hos Bethard vilket är taget. En insats strax över medel åker in här.
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback