advert

Bury/Vasilevski - Behar/Peng

25 januari 2017 at 15:30 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:24 07/04


Känns som ett väldigt intressant odds det här. Underlaget i Rennes är ytterst snabbt. Det betyder mycket i singeln, men ännu mer i dubbeln. Grusspelare som Behar, som står kvar vid baslinjen i mesta möjliga mån får det väldigt tufft och det gör att man kan hitta såhär pass intressanta grejer i första omgången.

Här tillsammans med Peng, Behar. Ingen bra trend för Peng. Han har skiftat partners väldigt ofta det senaste året och tappat ganska rejält i ranking. Han är inte riktigt så bra som han var för ett par år sen då han var en toppspelare på den asiatiska challengertouren. Inte alls samspelta heller, Behar/Peng och som tidigare sagt, det blir stora problem med det snabba underlaget för dem. Det passar dem inte alls.

Vitryssarna Bury och Vasilevski spelar långt ifrån alltid med varandra numera, men de är rysligt samspelta sen många år tillbaka. De är för mig ett klart bättre par än det här motståndet, det snabba underlaget passar dem hur bra som helst, och man får väl säga att det mesta helt enkelt talar för att de ska vinna den här matchen.

Challengern i Rennes är vad som gäller, underlaget är hardcourt, och spelstopp klockan 14:30.
  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback