Reklam

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins: 1

Matchcenter
19 september 2018 at 01:00 - Hockey, Friendlies
KeyBank Center
18 sep 2018 at 14:26 (Uppdaterad 19 sep 2018 at 03:31) 18/09
76
0
Chans (1-X-2): 59-18-23%
Spelvärde: 135,70%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Försäsongsmatcherna i NHL har dragit igång och efter en härlig gårdagsnatt för egen del så ger vi oss också in här. Buffalo spelar back-to-back inatt mot Pittsburgh som spelar sin första match för säsongen. Rätt favorit, men överodds deluxe.

Buffalo spelade så sent som igår och det unga Sabres gjorde då vad man skulle och vann med enkla 4-1. När det gäller försäsong i NHL så måste man vara väldigt uppmärksam på de olika lagens trupper till varje match då det är väldigt många som får chansen att visa upp sig. Igår har Buffalo ett gäng från ”NHL-laget” med i matchen, men några av dem kommer även spela nattens match mot Pens. De som vilade igår får chansen idag till exempel och en stor skara av dessa är de mest bärande i Buffalo. Pittsburgh spelar sin första match för säsongen och gör det utan i princip alla sina storstjärnor. Det ska bara vara en hemmaseger här.

Talar för Sabres

  • Framförallt så är den stora skillnaden klassen på trupperna. Buffalo ställer upp med väldigt många tilltänkta NHL-spelare. Eichel, Okposo, Pomminville, Skinner, Dahlin, Ristolainen och dessutom ett par killar till.
  • Hemmaplan där Buffalo lär vilja visa upp sig inför hemmafansen och dessutom också ge draftettan Rasmus Dahlin en bra start.
  • Pittsburgh har inga större stjärnor med till dagens match. Den mest namnkunniga är Jake Guentzel som förvisso har blivit en toppspelare, men det är inte lätt att göra ett lag själv. Alla vet hur viktiga spelare som Crosby respektive Malkin är bland annat.

Talar emot spelet

  • Att det är just just preseason kan ställa till det ibland. Lagen tränar hårt och skärpan kanske inte alltid är på topp hos de mer rutinerade spelarna.
  • Pittsburgh har en lineup med i princip enbart spelare som måste visa upp sig från sin bästa sida för att få stanna. De kommer sälja sig dyrt.

Jag tycker det är stor skillnad på dagens trupper och kliver in på hemmasegern här. Oddset lär droppa ytterligare under dagen. Jag testar Buffalo att vinna under ordinarie tid till oddset 2.30 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback