advert

Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers: 2

Matchcenter
23 december 2017 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
KeyBank Center
22 dec 2017 at 08:42 (Uppdaterad 24 dec 2017 at 09:38) 22/12
41
0

Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-2
Unibet Spela nu hos Unibet
En hektisk helg väntar oss de närmsta dagarna, men innan NHL-spelarna går på en kort välförtjänt ledighet så ska det spelas några matcher till. Buffalo gör sin sista match när man gästas av formstarka Philadelphia och jag kan inte annat än att se bortalaget fortsätta den fina trenden.

Buffalo ha tillsammans med Arizona varit ligans genomgående sämsta lag under hela säsongen. Vissa lag hamnar i en dipp ett tag och förlorar ett par matcher för att sedan vända helt och gå åt motsatt håll. Buffalo förlorar ett par matcher, vinner sedan en och går sedan direkt tillbaka till att bli ett förlorande lag. Så har det sett ut genomgående under hela säsongen och det är väl ett ganska tydligt tecken på att man också är ett av ligans klart sämsta lag. På pappret tycker jag ändå det ser okej ut, men Eichel kanske är lite för ensidig för att bära ett lag på egen hand. Han är individuellt skicklig, men får inte ut mer i i detta Buffalo känns det som. Flyers däremot har ett spännande lag på pappret och sedan man hade de där 10-11 raka förlustmatcherna och vände trenden så har man varit riktigt bra. Formen är starka och trots att man hade ett litet bottennapp i förrförra matchen hemma mot Kings så studsade man tillbaka direkt senaste hemma mot Detroit där man vann med 4-3. Man var klart spelförande under hela matchen och vann rättvist. Nu väntar ett ganska dåligt Buffalo och man har riktigt bra chans att avsluta på topp inför det lilla juluppehållet. Oddset är fint och formen talar klart för Flyers här som har varit stabila på bortaplan också senaste tiden.

Talar för spelet

  • Framför allt så talar väl formen för det. Flyers har de senaste säsongerna varit lite ssom Rangers. När det går bra så går det riktigt bra och när det går dåligt så förlorar man det mesta. Med ett gott självförtroende så har Flyers bra chans i alla matcher och med tanke på att det är på topp för tillfället så har man god chans inatt också.
  • Grundkapaciteten. Flyers har i ett par säsonger inte fått till det som man velat, men ser klart mer intressanta ut till den här säsongen. Buffalo har varit väldigt dåliga rakt igenom hela säsongen och verkar inte få någon vändning på det.
  • Buffalo är ett av lagen som släppt in mest mål i ligan, men framförallt så är man det lag som gjort klart minst mål framåt. Gör man i snitt drygt två mål per match så blir det helt enkelt svårt att vinna matcher när man dessutom är väldigt dåliga bakåt. Robin Lehner är duktig, men får också för dålig hjälp av sina utespelare.
  • Flyers har mött Buffalo många gånger senaste åren och har stor plusstatistik på dem. Man har tillexempel vunnit 15 av de 20 senaste spelade matcherna mot dem.
  • Philadelphia kämpar för en plats i slutspelet och Buffalo har egentligen redan nu insett att säsongen är körd. Man är säkert glada för att få lite ledigt.

Talar emot spelet

  • Inställningen är väl en av faktorerna som kan spöka den här matchen. Buffalo borta är nog inte den roligaste matchen att spela. Sämsta laget, en tråkig stad och kanske har Flyers gått på julledighet redan nu.

Jag tycker faktiskt det mesta talar för Flyers idag. Klart bättre lag, klart bättre form och ett generöst odds om man ser till förutsättningarna. Jag testar Flyers inklusive OT/SO hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback