Reklam

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins

21 februari 2016 at 16:20 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Högt odds på Buffalo ikväll

NHL dags ikväll, Buffalo Sabres tar emot gästande Pittsburgh Penguins en match som kan gå vilket håll som helst tycker man. Men tittar man närmare på båda lagen är det inte bara hemmafavör som gynnar Sabres ikväll.

Pittsburgh Penguins målvakt Marc-Andre Fleury är ännu borta i sjukdom och det är fortfarande inte klart vem som ska stå inför kvällens match. Pittsburghs Coach Mike Sullivan har ett tufft beslut att fatta, väljer han att andra målvakten Zatkoff skall stå som har gjort en rätt bedrövlig insats de senaste matcherna när han hållit i första spaden under Fleurys frånvaro. Eller kallar han in Matt Murray från farmalaget Wilkesbarre/Scranton som ligger i AHL. Vilket fall så kommer de lämna en stor osäkerhet i Pittsburghs försvar och Buffalo är för bra för att inte ta vara på chansen o knipa två poäng.

Pittsburgh hade en bra match igår men förlorade med 4-2 mot Tampa Bay lightning vilket kostade en hel del energi och mental styrka. Hinner de ladda om till idag för en sen Söndags match. Det tror vi inte, som sagt Buffalo Sabres kommer knipa poängen under ordinarie tid och Penguins kommer få åka hem med ytterligare förlust i baggaget.

Vårt spel

Vi tror på Buffalo vinst och till oddset 3.00 känns det otrolig spelvärt. Oddset hittade vi på betsson.com som ofta erbjuder bra och höga odds på NHL.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback