Reklam

Brynäs IF - Mora: 1

Matchcenter
23 augusti 2018 at 19:00 - Hockey, Club Friendlies
23 aug 2018 at 11:28 (Uppdaterad 23 aug 2018 at 22:02) 23/08
52
0

Träningsmatch

Chans (1-X-2): 55-15-30%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Match i Hofors mellan Brynäs - Mora. Två lag som inte riktigt hittat sitt spel ännu under försäsongen. Nu får Brynäs möta ett något skadebrabbat Mora och det är nått som ska passa laget.

Inget av varken Brynäs eller Mora har bjudit till alltför mycket dans i sina hittills spelade träningsmatcher. 
Båda lagen har åkt på förluster och har haft en aning svårt att hitta rätt i sitt spel och att behålla disciplinen med att hålla sig från utvisningsbåset.
Det finns en del klara faktorer som talar för en seger för Brynäs.

Vad talar för en Brynäs-vinst:
► Fler matcher i benen hos Gävle-killarna. Två matcher har Brynäs spelat. Förvisso förluster i båda två. 2-3 mot Djurgården och 0-4 mot AIK.
Matchtempo och matchvana är viktigt under säsongsinledning och där har Brynäs en klar fördel till skillnad från Mora som bara spelat en match och dessutom förlorade mot Leksand med 1-2.
► Kännbara manfall hos Mora. Laget saknar Aronsson, Grillfors och Hartmann inför mötet. Tre tilltänkta nyttiga pjäser för Mora och med dessa borta mot ett Brynäs som kan mönstra en fulltrupp förutom S. Bertilsson är det en uppförsbacke direkt.
► Brynäs gjorde en väldigt bra insats mot Djurgården i första träningsmatchen för att sedan falla tillbaka rejält mot AIK. Laget har nu gnuggat grunderna och lagt stort fokus på spelet i egen zon.
T. Sjödin tränaren menar att laget är rejält laddat och ska studsa tillbaka mot insatsen som var mot Djurgården, fast något bättre.
► Bättre lagbygge hos Brynäs. Trots flera kännbara spelartapp inför säsongen har Brynäs värvat bra och ser på förhand ut att bli ett stabilt topp åtta lag.
Mora å andra sidan ser väldigt försvagade ut och klubben ska göra det otroligt bra om laget lyckas undvika en kvalplats. 

Vad talar emot:
► Försäsongsmatch på en neutral arena. Båda lagen kommer till spel med tämligen svaga insatser i förra träningsmatchen. Spelet klickar inte, disciplinen är inte där och formationerna är inte hittade. 
Trots att Brynäs är ett klart bättre hockeylag kan vad som helst hända under försäsongen. 
► Mora störde Brynäs rejält i sin första säsong i SHL. Två av fyra matcher blev seger och Brynäs hade väldigt svårt att få hål på Mora. 
Mora lägger fokus på defensiven och ett bra målvaktsspel och nu när lagen möts i en träningsmatch där Brynäs tappat sin spetsspelare är det frågan om lagets offensiv kan leverera?

Två spelade matcher är en klar skillnad mot en. Brynäs har i stort sett komplett trupp och samtliga har varit med laget och spelat minst en match. 
Laget ska börja vara alltmer samspelta och nu blir det tredje gången gillt för en seger. 

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback