Reklam

Brynäs IF - Luleå HF

29 januari 2016 at 11:07 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Matchstart kl. 19:00 i Gavlerinken Arena

Läget i Brynäs verkar inte vara på topp, man förlorade senast mot seriejumbon Karlskrona och det har varit dåligt med produktiviteten utan Anton Rödin. Det är nu 11 poäng upp till tredjeplatsen och Brynäs blir mer och mer avhängda, en seger ikväll skulle betyda oerhört mycket och inte bara i poängsammanhang.

Luleå har gått riktigt bra det senaste och mycket tack vare Joel Lassinantti i kassen. De har vunnit fem av sina senaste fem matcher så att säga annat än att laget är i toppform vore tokigt. Deras brunkiga spel mixat med ett av seriens bästa försvarsspel verkar fungera. Luleå är helt klart ett av de tuffaste lagen att möta i SHL med sina skridskoskickliga forwards som byte efter byte sätter press på motståndarens backar.

Matchen ikväll tror jag kommer sluta med tre poäng till Luleå. Brynäs har stor press på sig, från media och supportrar, att bevisa att laget kan ta tre poäng utan Anton Rödin. Ett tufft spelande Luleå som är i absoluta toppform är svårstoppat.

Matchodds 1X2
Brynäs, 2.77
Oavgjort, 4.20
Luleå, 2.14

Mitt tips: Vinst Luleå

Hög press, utan lagkapten, utan produktion och utan en målvakt som presterar bra blir det svårt att ta poäng mot ett av seriens bästa lag. Ikväll håller vi på Luleå!
Feedback