Reklam

Brommapojkarna - Örebro: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
27 maj 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Grimsta IP
25 maj 2018 at 09:35 (Uppdaterad 27 maj 2018 at 19:21) 25/05
17
0
Chans: 58%
Spelvärde: 102,66%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Det ser ut som att Örebro har tagit sig ur sin två raka matchers svacka, efter den senaste vinsten mot Kalmar på Behrn Arena. I den matchen hade man fått tillbaka Hines-Ike i försvaret och Kennedy Igbonaike i anfallet och då var Örebro ett riktigt bra spelande lag igen. Huvudrollen i den matchen hade dock Rogic som gjorde båda målen, han var bäst på plan tillsammans med Besara. 

Brommapojkarna övertygade spelmässigt i den förrförra omgången mot Kalmar och man fick känslan att de kanske var på gång, men i torsdags blev det återigen en förlust på bortaplan mot nykomlingens kollegan Trelleborg. Brommapojkarna hade mycket boll i den matchen utan att direkt skapa något, Trelleborg däremot skapade mycket mer trots att man bara hade 36% bollinnehav. Det var Brommapojkarnas femte raka förlust på bortaplan. 

Örebro har tillskillnad från Brommapojkarna varit ett stabilt bortalag, där man bara har en förlust hittills. Den förlusten kom dessutom när man hade tre nyckelspelare avstängda mot Djurgården. Brommapojkarna har spelat bra på Grimsta och slagit lag som Häcken, Djurgården och Kalmar redan. Jag tror att vi kan få en bra match där båda lagen kommer vilja få med sig alla poängen inför VM-uppehållet. I mina ögon kan det sluta hur som helst idag, så därför spelar jag på att båda lagen gör mål.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback