Reklam

Brommapojkarna - Elfsborg: Över 2,5 Mål

Matchcenter
19 april 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Grimsta IP
19 apr 2018 at 10:33 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 19/04
21
0
Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 101,50%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Vi var en match mellan två lag som inte fått den bästa starten efter tre omgångar. Brommapojkarna har lyckats knipa åt sig tre poäng efter tre matcher och Elfsborg har föga förvånande noll poäng efter tre matcher! Brommapojkarna är ett förväntat  bottenlag och det är ändå i deras fall helt ok med tre poäng efter tre matcher, men att för Elfsborgs del är det katastrof. De har en trupp för övre halvan av tabellen och snart måste man börja vinna matcher. Tränaren Jimmy Thelin kan inte ha sovit gott de senaste tre veckorna då det redan börjat blåsa i Borås. Elfsborg släppte in flest mål förra säsongen men ändå har de inte förstärkt defensiven till den här säsongen vilket är otroligt korkat eftersom att det har varit just försvaret som vikt sig i inledningen. 

Summering :

Brommapojkarna ska plocka sina poäng på Grimsta IP den här säsongen och vad passar då bättre än att möta ett formsvagt men samtidigt pressat Elfsborg. Brommapojkarna är medvetna om Elfsborgs situation såklart och de kommer gå för tre poäng. Elfsborg måste även de gå för tre poäng så vi kan nog förvänta oss ett aggressivt Elfsborg som kommer försöka komma högre upp i banan. Brommapojkarnas höga presspel i försvaret såg allt annat än bra ut mot Hammarby och det kommer tränaren Thelin att ha i åtanke när han drar taktiken för spelarna. Två lag som går för vinsten samtidigt som båda lagen har dåligt försvarspel. Det mesta talar för målrik tillställning. Över 2.5 mål spelas!

Talar för spelet: 

  • Elfsborg har bara gjort ett mål på tre matcher trots att man har stark offensiv, ikväll kan vi räkna med att de är höjer sig en aning. 
  • Brommapojkarna är som starkast på Grimsta IP och ska man lyckas hålla sig kvar i Allsvenskan i år så ska man vinna sånna här matcher mot formsvaga lag. BP går för tre poäng! 
  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback