Reklam

Brommapojkarna - AFC United: Draw no bet: 1

Matchcenter
25 november 2018 at 14:45 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan - Promotion/Relegation Playoffs
Grimsta IP
23 nov 2018 at 13:24 (Uppdaterad 25 nov 2018 at 16:44) 23/11
30
0
Chans (1-X-2): 45-40-15%
Spelvärde: 110,65%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Betsson Spela nu hos Betsson

1-0 borta i första mötet i det allsvenska kvalet mot AFC Eskilstuna gör att BP skaffat sig ett drömläge för att få spela i Allsvenskan även nästa år.

LÄGET I LAGEN

Som vanligt när det gäller BP var förväntningar på nykomlingen inte särskilt stora. Laget befann sig i stort sett hela säsongen kring kvalstrecket och med två omgångar kvar låg man också under det. Men, sex poäng i de två avslutande matcherna gjorde att man klarade kvalspel. Första mötet mot AFC Eskilstuna i torsdags var tätt, men BP var strået vassare och fick in ett tidigt mål. Ett mål som kan visa sig vara värt mycket.

I en Superettan som dominerades av Helsingborg och Falkenberg nådde AFC Eskilstuna en kvalplats, vilket trots allt får betraktas som godkänt. En av förklaringarna till lagets tredjeplats är att man håller tätt bakåt. På 30 matcher släppte man bara in 16 mål, för övrigt exakt samma siffra som svenska mästarna AIK.

MATCHEN

Ett allsvenskt kontrakt står på spel och det är BP som har något av en matchboll. Så kan man nog sammanfatta läget inför den här avgörande kvalmatchen. Samtidigt känns det som att det ska mycket till om Eskilstuna ska lyckas vända på det här. Framför allt med tanke på att man endast vunnit 1 av de 7 senaste matcherna och dessutom inte gjort mål i fyra av dessa.

Med tanke på det lär man få det tufft på Grimsta mot ett BP som vädrar nytt kontrakt. Därför blir tipset att BP vinner. Men, vi säkrar ändå upp med pengarna tillbaka vid oavgjort eftersom det räcker med en pinne för hemmalaget.

Bäst odds hittar vi hos Betsson som bjuder 1.57 gånger pengarna för den kombinaitonen.

Speltipset: Seger för BP och pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.57 hos Betsson

 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback