Reklam

Brighton - West Ham: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 augusti 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Anthony Taylor
11 aug 2019 at 13:53 (Uppdaterad 17 aug 2019 at 17:53) 11/08
70
0
Chans (över-under): 53-47%
Spelvärde: 119,25%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Unibet Spela nu hos Unibet

Nyckelfaktorer:
- Två offensiva lag som pressar högt och vill äga bollen
- Båda lagen fick över 2,5-linan första omgången
- Felipe Anderson gick av med känning men ska inte vara någon fara och redo för denna matchen

Brighton vann första omgången mot Watford med 0-3. Det var Graham Potters första ligamatch med Brighton och det var ett helt nytt Brighton vi fick se från förra säsongen. Ett bollförande lag som försökte spela sig till målchanser och gjorde det på ett framgångsrikt sätt. Potter verkar ha kommit långt i de spel han vill implementera i Brighton. Mot Watford var de “lagom” naiva när de försökte spela sig ur Watfords press men tappade ändå bollen några gånger i farliga lägen.
Watford gjorde en ganska svag match som de ofta gör då och då och frågan är ifall backlinjen med Duffy och Dunk klarar av ett bättre anfallsspel än de Watford hade. Men Brighton kommer helt klart vara ett betydligt offensivare lag i år än föregående säsong.

West Ham fick tuffast möjliga start när man mötte Manchester City hemma och förlorade med hela 0-5. Resultatet speglade inte riktig matchbilden och West Ham hade fina första 20 minuter med bra press och kunde skapa en del halvchanser. Men när City gjorde 0-1 tappade West Ham det helt. De fortsatte att stå väldigt högt upp med laget men inte alls lika aggressiva och när City fick större ytor körde de över West Hams försvar fullständigt när backlinjen blev väldigt utelämnad. Pellegrini vill spela på detta sättet med att ställa laget väldigt högt och pressa motståndarnas backlinje. De brukar generera i chansrika matchbilder. West Ham har också en väldigt offensivt balanserad startelva med mittfältstriangeln med Rice, Wilshere, Lanzini/Fornals ger inte mycket hjälp backlinjen.

Sammanfattningsvis Är det två lag som möts som spelar med hög risk, naiva i speluppbyggnaden och ställer laget högt upp för att försöka vinna bollen högt upp samtidigt som man försöker spela sig ur pressade situationer på egen planhalva. Det tyder på en chansrik matchbild och att du kan få odds till 2,25 nu på Ö2,5-mål just nu är det spelvärde på. Tycker de borde ligga runt 1,85-1,90.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback