Reklam

Brighton - West Ham: Över 2,5 Mål

Matchcenter
5 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Kevin Friend
4 okt 2018 at 21:33 (Uppdaterad 5 okt 2018 at 22:53) 04/10
47
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 117,15%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Helgens första Premier League-match spelas på Fredagkvällen mellan Brighton och West Ham. West Ham har efter en helt katastrofal start på denna Premier League-säsong börjat plocka poäng och klättrat i tabellen. 

Det känns som att West Ham är på uppåtgående och efter mycket om och men fått ihop spelet någorlunda. Det dröjde ända till den femte omgången innan West Ham plockade sin första poäng borta mot Everton där man vann med 3-1 efter Yarmolenkos storspel. Efter det har man stått upp bra mot Chelsea och Man Utd där man senast fixade tre poäng mot ett skakigt United. 

På pappret har West Ham ett intressant lag med många nya spelare i truppen. Defensivt har man ett väldigt oprövat försvar med två nya mittbackar som både värvades in till denna säsong. På högerbacken finns rutinerade Zabaleta som bidrar med mycket rutin men kanske har åren inne och självklart tappat fart.  Offensivt ser man helt klart intressanta ut med Arnautovic högst upp. Ny till säsongen och kanske den tyngsta värvningen för West Ham är vänsteryttern Felipe Anderson som senast kommer från Lazio. Fortsätter man på samma sätt nu i slutet kan West Ham helt klart klättra ytterligare i tabellen.

Brighton har sett skapliga ut. Man har haft tufft spelschema nu i slutet där man givetvis inte mycket att hämta i matchen borta mot Man City senast. Dessförinnan mötte man Tottenham där det även där blev förlust. Senast valde tränaren Hughton att vila anfallaren Murray och chansar på att han är tillbaka till matchen mot West Ham. West Ham på uppåtgående och Brighton med revanschlust och en utvilad anfallare lär bjuda på en del mål. Över 2,5 mål till 2,13!

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback