Reklam

Brest Bretagne - Rostov-Don: 2

Matchcenter
12 okt 2018 at 13:35 (Uppdaterad 13 okt 2018 at 16:31) 12/10
85
0
Chans (1-X-2): 45-5-50%
Spelvärde: 132,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 29-29
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Franska Brest Bretagne har tufft motstånd på hemmaplan när man tar emot ryska Rostov-Don i Champions League. Dessa två lag ska utan några som helst problem ta sig vidare från denna grupp där tre av fyra lag kvalificerar sig vidare till slutspelet. Det är fyra lag i gruppen där Köpenhamn och Sävehof är de resterande två.

Brest Bretagne inledde Champions League mot Köpenhamn på bortaplan. Brest var klara favoriter trots bortaplan men förlorade med 32-28. Självklart revanschsugna till denna match men man lär få jobba rejält för att ta poäng. Brest som tog in Isabella Gullden till denna säsong förstärker självklart truppens kvalité. 

Nu möter Brest Bretagne utan tvivel ett av de tuffaste lagen man spelat mot hittills denna säsong. Rostov som tog sig ända till semifinal i förra årets Champions League och åkte ut med uddamålet mot CSM Bucuresti. Rostov har kört över allt motstånd hittills i ligan och Champions League där ingen har varit i närheten av att hota dem. I första matchen spelade man mot Sävehof där man gick och vann med hela nio bollar! 

Rostov tappade några spelare från förra säsongen men har förstärkt bra också. Man har många spelare som spelar i Ryska landslaget som är ett av de bättre landslaget i världen. 

Men jämn match som kan gå lite hur som helst. Dock har Rostov övertygat mer på sistone och hade det inte varit för bortaplan så hade de varit större favoriter mot Brest. Hela 2,65 på att Rostov går med seger i matchen är riktigt bra! 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback