Annons

Brasilien - Serbien: Serbien Ö 2.5 kort - Speltips & Rekar

Matchcenter
24 november 2022 at 20:00 - Fotboll, VM
Lusail Stadium (neutral)    Alireza Faghani
22 nov 2022 at 18:03 (Uppdaterad 24 nov 2022 at 22:01) 22/11
58
0

Grupp G

Chans: 52%
Spelvärde: 102,96%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Till Unibet

En av matcherna i den första omgången man sett fram emot mest på schemat, där favoriterna till att vinna hela turneringen möter den trevliga outsidern, Serbien.

Mitt spel: Serbien Över 2.5 kort i matchen.

Om vi får den offensiv som det ryktas om i Brasilien med Neymar, Vinicius, Richarlison och Raphina så kommer det bli svettigt slitsamt för den serbiska muren. 

Tunisien drog på sig 3 gula och ett rött i genrepet mot brassarna, en träningsmatch alltså och innan så drog även Ghana tre gula när lagen möttes på fransk mark. Då spelade även den kvartet som det nu alltså ryktas om framåt för Brasilien.

Vi vet att Balkanlag och dess spelare ofta är lite mer hetlevrade än många andra delar i Europa och det fick vi ju smakprov på i Nations League där man bland annat drog fyra gula på Friends Arena och rött kort mot Slovenien. 

Den iranska domaren som dömer matchen, Mr Faghani verkar inte heller blyg med att dra upp ostskivan titt som tätt. I de asiatiska klubb/cupmatcherna blir det ofta uppåt 5-6 gula/match och i den senaste träningslandskampen han dömde i sommras drog han fyra gula, det var mellan Japan och Brasilien.

Nu tycker jag det är upplagt för en rätt hetsig match där oddsen pekar på en del mål och action. Två lag fyllda med spelare som inte backar en sekund i en VM-premiär ojojoj det här kan bli riktigt kul.

Möjliga lag:

Alisson; Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Sandro; Vincius, Casemiro, Paqueta; Raphinha, Richarlison, Neymar.

Milinkovic-Savic; Milenkovic, S. Mitrovic, Pavlovic; Zivkovic, Gudelj, Ilic, Kostic; S. Milinkovic-Savic, Vlahovic, Tadic.

Som sagt när man ser brassarnas elva känns det som serberna kommer få slita som djur, och det kommer kosta en del kort för att kunna lösa poäng och kanske även en skräll-seger här.

Hoppas domaren fortsätter vifta friskt med ostskivan och att vi får den matchbild som mycket pekar på nu. Senast lagen möttes var i VM 2018 och då drog serberna 3 gula kort varav två för "tripping", vilket är det vi troligtvis får se här igen. Historiska stats ska man ta lätt på men ändå kul att ha med som liten krydda.

  • 100 kr gratisspel
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback