Reklam

Brasilien - Schweiz: Brasilien vinner & under 3.5 mål i matchen

Matchcenter
17 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Rostov-on-Don Stadium (neutral)    César Ramos
15 jun 2018 at 08:37 (Uppdaterad 18 jun 2018 at 06:32) 15/06
63
0
Chans: 55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Brasilien kommer till VM som den största favoriten att ta hem guldet. Kollar man på deras trupp så är det helt logiskt att de är så pass stora favoriter. De har kanske tillsammans med Spanien den starkaste backlinjen, på mittfältet har de fina defensiva spelare som även kan leverera framåt om det behövs, jag tänker då främst på Casemiro och Fernadinho. Offensiven behöver kanske inte ens någon  närmare presentation. 

Schweiz gjorde en nästintill perfekt VM-kval där man vann 9 av 10 matcher, problemet var bara att Portugal befann sig i samma grupp. När gruppen sammanfattades så låg Schweiz och Portugal på exakt samma poäng, men Portugal hade mycket bättre målskillnad vilket innebar att Schweiz fick kvala in via playoff mot Nordirland. 

Speltips:

Brasilien kommer som sagt som stora favoriter till den här matchen och kanske kan det påverka laget negativt i premiären. Jag menar inte att de inte kommer att vinna, utan mer att det kanske inte blir en överlägsen seger. Schweiz har trots allt visat att de har ett kompakt lag med bra defensiv då de bara släppt in sju mål i kvalet. Schweiz har spelat fyra träningsmatcher efter att man kvalificerat sig till VM och de har hållit nollan i tre av dessa. Jag tror på Brasilien vinst här men jag tror inte på att siffrorna drar iväg, så mitt spel blir att Brasilien vinner och att det blir under 3.5 mål i matchen. Vi får 1.95 gånger pengarna för det spelet hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback