Reklam

Brasilien - Mexiko: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
2 juli 2018 at 16:00 - Fotboll, VM
Cosmos Arena (neutral)    Gianluca Rocchi
2 jul 2018 at 10:33 (Uppdaterad 2 jul 2018 at 17:53) 02/07
31
0
Chans: 50%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Brasilien blev tillslut 1:a i sin grupp men de har mycket mer att bevisa. De går alldeles för långsamt när de spelar och Neymar ligger mer på gräsmattan än vad ha står upp. Det var bara i sista matchen mot Serbien som det såg ganska bra ut spelmässigt, men i matcherna mot Schweiz och Costa Rica såg det riktigt dåligt ut. 

De flesta höjde på ögonbrynen efter Mexikos insats i premiärmatchen mot Tyskland. Den fina insatsen följdes upp av en trygg 2-1 seger mot Sydkorea och när alla började få ännu större förhoppningar om Mexiko, så föll de stort mot Sverige och hade ren tur att Tyskland inte klarade av Sydkorea i sista matchen. På så vis tog man sig vidare till åttondelsfinalen. 

Speltips:

Mexiko har det betydligt svårare i matcher som de måste styra, det såg vi mot Sverige bland annat. Mot Tyskland trivdes de som fisken i vattnet med att falla tillbaka och sedan kontra på sina snabba anfallare. Brasilien är däremot något mittemellan Tyskland och Sverige, för att de varken är jätte offensiva eller defensiva. De är mer kompakta helt enkelt. Jag tror ändå att att Mexiko kan få in ett mål mot Brasilien med sina kontringar. Brasilien har som vanligt enorm press på sig och skulle Mexiko göra ett mål så kan man nästan räkna med att även Brasilien gör ett.  Jag tror och hoppas på en underhållande match där båda lagen kommer försöka gå framåt. Att båda lagen gör mål ger hela 2.10 i odds och då måste jag bara testa det.

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback