Reklam

Brage - Varberg: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
9 juni 2018 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
7 jun 2018 at 15:14 (Uppdaterad 9 jun 2018 at 17:52) 07/06
35
0
Chans: 55%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Brage övertygade stort i division 1 förra säsongen och tog sig ganska så enkelt upp till Superettan. Succén har även fortsatt i Superettan för Brage när man inför dagens match ligger på en sjunde plats i tabellen och har bara två förluster efter elva omgångar. 

Varberg var bara några mål ifrån att hamna på nedflyttnings playoff-plats förra säsongen. Man hade alltså 36 poäng, precis som Gefle och Örgryte efter sista omgången i Superettan, men räddades av att man hade bättre målskillnad och säkrade på så vis ett nytt kontrakt. Men även den här säsongen har man presterat dåligt och man är nu indragna i botten på allvar. Det som måste oroa fansen mest, är att Varberg spelat riktigt dåligt i flera matcher i rad. Inför dagens match har man fem raka matcher utan seger, varav fyra senaste slutat med förlust. 

Brage har spelat bra på hemmaplan och nu har man chansen att knipa tre pinnar mot ett formsvagt Varberg. Jag tror ändå inte att det kommer bli så lätt och jag räknar med att Varberg steppar upp ett steg i den här matchen. Varberg har nätat i alla sina bortamatcher utom en hittills den här säsongen och Brage har nätat i alla sina hemmamatcher. Båda lagen känner nog dessutom att de har chans på tre poäng och jag räknar därför med två offensivt lagda lag. Jag kommer att spela på att båda lagen gör mål. 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback