Reklam

Bournemouth - Crystal Palace: Över 2,5 Mål

Matchcenter
7 april 2018 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Vitality Stadium    Jonathan Moss
5 apr 2018 at 10:25 (Uppdaterad 7 apr 2018 at 18:00) 05/04
25
0

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill

Crystal Palace är det laget i Premier League som är sämst när det kommer till förväntade mål sett till antalet målchanser laget skapar. Hela 15 mål ''bakom'' den förväntade målproduktionen ligger man och en stor anledning till detta är Benteks oförmåga att göra mål. Nu är man i allra högsta grad indragna i nedflyttningsstriden och måste börja chansspela för att få med sig 3 poäng ifrån matcherna. Mot ett offensivt lagt Bournemouth tror jag det kommer ge resultat, över 2.5 mål spelas!

 

Talar för spelet:

  • Crystal Palace spel ser många gånger bra ut och laget förväntas som tidigare nämnt att göra betydligt fler mål än vad statistiken visar. I och med att man hamnar allt längre ner i tabellen så måste också laget börja spela mer desperat vilket borde leda till lägen både framåt och bakåt.
  • Bournemouth är ett offensivt lagt lag som gillar att kliva fram, speciellt på hemmaplan. När man nu i stort sett säkrat kontraktet till nästa säsong så kan man spela utan någon vidare press på sig.
  • Wilfried Zaha, Townsend, Benteke och Cabaye. Det är spelare som borde kunna ta Crystal Palace till en betydligt högre ligaplacering än vart man för tillfället befinner sig. 
  • Mötet lagen emellan i höstas var en svängig historia som tillslut slutade 2-2. Benteke brände straff på tillägstid, tar han revanch för det i helgen?
  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback