Reklam

Bournemouth - Arsenal: Över 3,5 Mål

Matchcenter
27 januari 2020 at 21:00 - Fotboll, England - FA Cup
Vitality Stadium
24 jan 2020 at 13:53 (Uppdaterad 27 jan 2020 at 22:59) 24/01
27
0
Chans (över-under): 35-65%
Spelvärde: 108,50%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Jag fortsättar tro på Mikel Arteta och hans Arsenal. Senast lyckades man mirakulöst få med sig en poäng borta mot Chelsea. Här väntas en bättre setup då Bournemouth står på menyn. Ett inte alls oävet hemmalag, ska dock sägas.

Bournemouth besegrade Luton med fyra mål och Arsenal knäppte Leeds på nästan med 1-0 för att ta sig hit till FA Cupens 16-del.

Att titta på cupresultat är dock lite missvisande när det är så få matcher. Kollar vi på Premier League-tabellen är nog inget av lagen speciellt nöjda med positionerna just nu. Bournemouth krigar på och har skramlat ihop 6 segrar, vilket faktiskt är lika många (eller snarare "få") som Arsenal på tiondeplats. 

Den som läst mina speltips här på Betting vet att jag håller Arteta och hans projekt med Arsenal högt. Hittills har det inte gett mer än småsmulor, men jag säger återigen att det här kan vara "nya Wenger" vi ser.

Offensiven börjar ordna upp sig och spelidén blir tydligare. Här tror jag bägge lagen väljer att rotera lite och jag tycker mig läsa till att det är i försvaret man kan komma att vila de viktigaste spelare. När det här skrivs kan förstås mycket hända under helgen, men jag väljer ändå att gå på den informationen med ett tidigt spel på en målrik match.

Skulle det visa sig att lagen ställer upp med ordinarie försvar bör oddset ha krupit ned och den som vill spela en hedge kan hitta bra värde i linan för 3,5 mål.

På lagens 5 senaste möten med varandra har det gjorts i snitt 3 mål, så även med ordinarie trupper tycker jag det inte känns alls osannolikt att det blir målrikt här.

Jag tror Arsenal tar hem matchen, men det finns inte på kartan att man håller tätt bakåt. En riktigt fin "tv-match" kan det dock bli. 1-3 blir utgångstipset men det kan lika gärna bli 2-3 eller mer mål än så.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback