Reklam

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs: Under 5,5 Mål

Matchcenter
26 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
TD Garden
25 apr 2018 at 19:20 (Uppdaterad 26 apr 2018 at 04:26) 25/04
39
0
Chans (över-under): 45-55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Inatt är det dags för slutspelets första game seven och vilken match det kommer bli. Två lag med en härlig historik och en bättre avgörande match kan man nästan inte få. Jag tror det blir tight och spelarna kommer offra sig otroligt mycket.

Som vi skrev senast så kändes det redan innan som att Toronto skulle knipa match sex och ta detta till en avgörande match. Nu står man där i TD Garden där det nu återstår en enda match mellan dessa för att avgöra Tampas nästa motståndare. Toronto vann med 3-1 senast efter att ha avgjort i tom bur. Jag tyckte man vann rättvist för man vann den taktiska matchen. Toronto spelade disciplinerat bakåt och chansade inte alltför mycket, vilket gjorde att Andersen i kassen fick det klart behagligt, även om han ett par gånger gjorde ett par riktigt brutala räddningar. Idag tror jag man kommer spela på samma sätt. Man kommer att backa hem, låta Boston föra spelet och sedan gå på kontring. Det kommer såklart inte att bli lika mycket tid i anfallszon som man kanske är vana vid, men man kommer förmodligen ha en ganska defensiv gameplan. Boston har all press på sig och kan helt klart få lite tunga händer idag. Jag tror att Toronto kan ställa till det för Boston idag, men vågar inte helt lita på det. Idag går jag dock på känslan av att det blir lite avvaktande, mycket kamp och inga större chansningar från något av lagen. Det bäddar idag för ett underspel.

Talar för spelet

  • Det är två grymt bra målvakter. Tuukka Rask är en av de bästa i ligan och studsade direkt tillbaka senast efter den dåliga insatsen i match fem. Fredrik Andersen har varit fenomenal sedan de två första matcherna och stod för många högklassiga räddningar senast.
  • Läget är som det är. Det är en avgörande match vilket kommer resultera i mycket kamp, blockade skott och förmodligen inga större risker. Alla kommer vara rädda för att göra misstag och det brukar gynna underspelen.
  • Jag tror framförallt att Toronto kommer tänka på sin defensiv. Man kommer inte skapa lika många målchanser och inte ha lika mycket puck som man brukar. De kommer tänka på defensiven i första hand.

Talar emot spelet

  • Tar Boston en tidig ledning, alternativt Toronto, så kommer matchbilden bli klart mer öppen och lagen måstee framåt.
  • Vid underläge med mer än ett mål så chansar man allt som oftast med att plocka ut målvakten väldigt tidigt. Det ger såklart motståndarna en bra chans till att göra ett eller flera mål.

Jag tror det blir en tight och grinig match med två storspelande målvakter som kommer hålla ner siffrorna. Då tycker jag ändå att oddset är klart spelbart och okej på underspelet. Jag testar alltså under 5.5 mål till oddset 1.95 hos Interwetten.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback