Reklam

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs: 2

Matchcenter
22 april 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
TD Garden
21 apr 2018 at 11:27 (Uppdaterad 22 apr 2018 at 05:03) 21/04
36
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 119,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Boston har klivit ifrån till 3-1 i matcher och kan ikväll säkra platsen till nästa runda. Jag är dock säker på att Toronto kommer göra allt i sin makt för att hålla matchserien vid liv och oddset är dessutom väldigt lockande här.

Boston vann match ett hemma relativt enkelt och även match två med ganska stora siffror. Det känns dock som att siffrorna kanske var lite i överkant med hur faktiskt spelet sett ut. I Toronto vann Leafs den första matchen rättvist, tack vare bland annat Fredrik Andersen som revanscherade sig rejält från de första matcherna. Senast hade man ett fruktansvärt tryck mot Boston, men Tuukka Rask var omutlig i kassen och Boston vann tillslut med 1-3. Nu har Boston matchboll och kan avgöra hemma, men slår man sig lite till ro? Nej, det kanske inte man gör riktigt, men det känns som att Toronto verkligen kommer att pumpa ut allting man har i kroppen och det kan räcka väldigt långt. Toronto är för mig ett otroligt bra lag som vuxit ju längre säsongen gått. Jag tycker att Boston, Toronto och Tampa är nästan lika bra och oavsett vilket lag som tar sig till conference-final så ä det ingen skräll. Toronto gjorde allt rätt senast förutom att göra mål. Jag tror man har bättre chans än vad oddsen visar och det ska absolut inte vara så högt på Leafs här.

Talar för spelet

  • Toronto har varit bättre i två raka matcher, men bara fått tillräckligt med utdelning i en av dem. Senast vann man skotten stort och hade dessutom ett klart puckövertag samt skottförsöksövertag.
  • Leafs kontrar bort Bruins idag? Det känns lite som att det är dags igen för Toronto. Man har haft lätt för Boston historiskt och känslan är väl inte att Boston kan vinna varenda match på det här viset.
  • Patrice Bergeron saknades senast och han saknas förmodligen ikväll också. Även fast man vann senast så är han ett tungt avbräck såväl defensivt som offensivt.

Talar emot spelet

  • Boston är tunga hemma. Man har ett fint record där och samtidigt kanske ett litet mentalt övertag efter 5-2 och 7-3 hemma i match ett och två.
  • Ingen skräll om Toronto skulle slå ut Boston, men enligt mig är kanske Boston seriens mest kompletta lag.

Jag tycker och tror det här kommer bli väldigt jämnt och det kommer vara slumpen som avgör. Det kommer vara tätt och det kan garanterat inte bli lika stora siffror som det blev i första och andra matchen. Toronto har bra chans idag. Boston är favoriter, men oddset är alldeles för högt på Toronto och testar därför Toronto inklusive övertid till oddset 2.65 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback