Reklam

Boston Bruins - Florida Panthers: 1

Matchcenter
9 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
TD Garden
8 apr 2018 at 14:25 (Uppdaterad 9 apr 2018 at 04:20) 08/04
63
0

Chans (1-X-2): 65-15-20%
Spelvärde: 112,45%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betway Spela nu hos Betway
Idag spelas den sista matchen av NHLs grundserie och det är en ganska viktig sådan. Boston tar emot Florida och för hemmalaget finns bara en sak och det är en seger som ska in så man kliver om Tampa i tabellen och vinner sin division.

Boston gjorde vad man skulle igår mot Ottawa och vann tillslut med 5-2. Det gav dem bästa möjliga förutsättningar till dagens match med tanke på att Tampa förlorade igår och nu kan Boston vid en seger kliva om dem i tabellen och också få hemmafördel i hela slutspelet, samt att man slipper att möta Toronto i den första rundan. Vinner Boston får man New Jersey och det är väl klart att de vill få bort ett av Tampa eller Toronto direkt med tanke på att det är deras två största hot här. Boston startade segt igår mot Ottawa, men körde över dem fullständigt i andra perioden där man dödade matchen. Det syntes helt klart vilket lag som ville ha den där matchen mest och ikväll får vi återigen ett sånt läge. Florida har gjort en klart godkänd säsong och har avslutat sista halvan riktigt starkt. Det räckte tyvärr inte hela vägen till slutspel och ikväll spelar laget sin sista match den här säsongen. Nog för att Florida har en ganska bra form, men man ska inte rå på ett heltaggat Boston i den här matchen. Visst, oddset har droppat lite från start, men tycker fortfarande att det är klart spelvärt. Boston är enligt mig det lag som ska gå till conference-final.

Talar för spelet

  • Motivationen såklart. Man spelar för att vinna serien och hemmafördel i förmodligen hela slutspelet. Man spelar för att få lättare motstånd i kvarten och låter samtidigt antingen Tampa eller Toronto åka ut. Jag tycker det är ganska viktiga punkter.
  • Florida har inget att spela för, kanske även var ute på lite galej efter gårdagens match. I vilket fall så ska man bara spela av den här matchen och jag är rätt säker på att man inte kommer ge 100% idag.
  • Inbördes möten. Florida vann för ett par dagar sedan, men annars har Boston vunnit åtta av de tio senaste mötena lagen emellan.

Talar emot spelet

  • Boston kanske av någon anledning vill möta Toronto och då vinner man inte den här matchen såklart. Kan dock aldrig tänka mig att de tänker på det viset, men risken finns ju som sagt.
  • Florida har haft bra form väldigt länge nu, egentligen under hela sista halvan. Fyra raka segrar och en god målform med många producerande spelare.

Trots att oddset droppat en aning så tycker jag det här är ett bra spel. Man ska vara klart mer motiverade än Florida och det räcker långt för mig. Jag testar raka ettan till 1.73 hos betway.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback