Reklam

Borna Coric - Karen Khachanov: 2

18 november 2019 at 16:05 - Davis Cup
18 nov 2019 at 14:21 (Uppdaterad 19 nov 2019 at 13:48) 18/11
24
0
Chans (1-2): 33-67%
Spelvärde: 105,19%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

De regerande mästarna, Kroatien ställs mot Ryssland direkt, vilket är ett oerhört tufft möte för mästarna. Kroatien som blir utan Cilic här, vilket är ett otroligt stort tapp. Ryssland får samitdigt klara sig utan Medvedev, vilket är synd, men förståeligt. 

Rysslands odds till att vinna ligger nere på 1.38 just nu och jag anser att denna matcheen blir avgörnade om man ska slå Kroatien. Första matchen är redan klar på förhand då, rublev lär plocka hem en lätt vinst. Därmed 1-0 Ryssland, vi har en dubbel senare där två singelspelare möter två dubbelspecialister. Kachanov kommer att spela med rublev här och denna matchen kommer vara en indikator på hur mycket Ryssen kommer kämpa. Ser därför denna matchen som bättre än att spela på Ryssland vinst.

Coric har 2-0 på Khachanov men det var 2017, då båda spelarna fortfarande var nykomlingar i de stora sammanhangen. I år har Khachanov gått om Coric, som inte alls hittat sitt spel. Han står nuvarande för 5 raka förluster och har knappt vunnit något på hardcourt i år(Undantag st. Petersburg). Khachanov har helt klart varit jämnare även fast han är otroligt ojämn i sitt spel och kan stundtals se rikitigt nonchalant ut i sitt spel. Dock så kommer han in som rysslands top spelare, när medvedev drog sig ur och även med ett större självförtroende än Coric i en avgörande match, jag tror Karen kommer steppa upp och ta detta.

Davai, Khachanov!

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback