Reklam

Borlänge - Tranås: 2

24 september 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
24 sep 2018 at 14:47 (Uppdaterad 24 sep 2018 at 22:13) 24/09
77
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-3 straffar
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Ikväll är det dags för ”veckans match” från hockeyettan och den finns via stream på Sportbladet. Matchen går emellan Borlänge och Tranås där jag tycker att oddset på bortalaget är alldeles för högt och återigen sticker ett bolag ut lite mer.

Borlänge har öppnat säsongen på ett starkt vis där man gjort två helt okej matcher. I vilket fall har det resulterat i full pott. Den första matchen vann man hemma mot nykomlingarna Malung med 4-2 och senast avfärdade man Surahammar med 0-3. Två starka defensiva insatser såklart med bara två mål i baken, men samtidigt ska det tilläggas att motståndet inte skrämmer alltför mycket. Tranås har också startat bra med två vinster. Dock kom den ena efter förlängning där man slog Lindlöven med 5-4 på bortaplan. Hemma körde man över stackars Kumla med 8-1 och visade prov på en grym effektivitet. Nu står man inför en klart tuffare utmaning, men samtidigt får sig också Borlänge en klart svårare match. Det är två förmodade topplag som möts och jag gillar vad jag sett av Tranås såhär långt. Visserligen bara två matcher, men man har också en imponerande försäsong bakom sig. Jag tycker Borlänge har blivit lite väl stora favoriter och värdet ligger klart på Tranås här.

Talar för spelet

  • Borlänge har tappat många av sina bärande spelare från förra säsongen till hockeyallsvenskan. Man har ersatt helt, men fortfarande kommer det ta ett tag för de nya att spela in sig i sina nya roller. Och för att axla de spelare som lämnat så kommer det krävas en hel del.
  • Hemmalaget har ännu inte mött något större motstånd i serien. Kommer att få utstå en helt annan matchbild idag och Tranås är vassa i sina omställningar.
  • Borlänge kanske snäppet sämre än förra säsongen och Tranås är minst lika bra som föregående år.

Talar emot spelet

  • Tranås har alltid haft lite problem på resande fot. Borlänge borta är en lång resa och de kommer få kämpa för poängen.
  • Inbördes har Borlänge vunnit tre raka matcher. Mentalt övertag?

Jag tycker Borlänge helt klart är rätta favoriter, men oddset är inget som lockar. Coolbet ligger högt på moneyline på Tranås och det hugger vi på. Jag testar Tranås inklusive övertid /straffar till oddset 2.50.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback