Reklam

Boris Arias/Federico Zeballos - Pedja Krstin/Dmitry Popko: 2

Matchcenter
20 februari 2018 at 19:05 - Tennis, Challenger
20 feb 2018 at 09:08 (Uppdaterad 20 feb 2018 at 20:40) 20/02
116
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 123,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Turnering: Challenger Morelos. Underlag: Hardcourt.

Nej, de har inte fuskat sig till sin dubbelranking, Arias och Zeballos, men deras ranking kommer av att konkurrensen när det gäller dubbel i Sydamerika på låg nivå, den är verkligen totalt obefintlig. Om man bara håller någon slags nivå och satsar lite, då vinner man massor av matcher. 

Nu är motståndet europeiskt, och det är något helt annat. Krstin och Popko är relativt dugliga singelspelare på den här nivån och de är också ganska vettiga i dubbel. När det är Sydamerika mot Europa på det här sättet blir oddsen ofta fel. Oddssättaren går på ranking, och tänker inte på att det är snudd på omöjligt för spelare som Krstin och Popko att samla poäng i dubbel i de turneringar de normalt spelar. Konkurrensen i spelformen är stenhård i Europa, och de kommer ofta inte ens in i dubbelturneringarna när de spelar challengers.

Därför blir oddsen fel här. Motståndarnas inställning känns mer pålitlig. Vi har två rätt oklara gubbar rent inställningsmässigt i vårt par, men om de verkligen vill vinna här, då är de bättre och ska vara favoriter.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback