Annons

Boris Arias/Federico Zeballos - Jonathan Eysseric/Artem Sitak: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
31 augusti 2022 at 10:40 - Tennis, Challenger
29 aug 2022 at 09:25 (Uppdaterad 31 aug 2022 at 12:12) 29/08
50
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 144,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Första omgången i challengern i Toulouse och jag tycker oddsen är alldeles sneda.

Nivån är förstås inte jättehög när vi snackar första rundan av en challenger i dubbel men här är faktiskt nivån ganska hög. Ni har fyra spelare som är mellan 100 och 200 i världen i dubbel vilket innebär att det här är spelare som ofta går långt i challengers.

Så, hur benar man ur detta då?

Eysseric är en spelare som varit med länge, som haft vissa uppehåll, men som när han spelar är vass på challengertouren. Kanske inte så bra nu som när han var bäst, men han håller för att vara en riktigt bra spelare på den här nivån. Det gäller även Sitak. Sitak har varit uppe på atp-touren under många år men han har tappat mycket på senare tid och jag skulle säga att han knappt är en toppspelare på den här nivån numera. Inte särskilt samspelta de här två, men de ska nog få ihop det bra. 

Och så har vi vårt par, sydamerikanerna Arias och Zeballos. Ofta framgångsrika hemma i Sydamerika. Ofta tufft här hemma i Europa. Mycket samspelta och helt enkelt ett bra par. Inte så bra spelare som motståndarna, men de är ett bra par.

Så, varför sydamerikanerna då?

Dels så skulle jag säga att det skiljer ganska lite mellan paren. Oddsskillnaderna är för stora sett till skillnaden i nivå.

Men mest av allt, Sitak är inget bra på grus. Han har i princip inga grundslag utan han kan egentligen bara spela volley och det blir tufft när han som här möter motståndare som vill bolla från baslinjen. Sitak kan prestera på grus, men sina dåliga dagar på underlaget är han så svag att han fullständigt kan sänka sitt par.

Högt odds på sydamerikanerna. För högt. Vi kör. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback