advert

Bolt/Whittington-De Waard/Saville

2 februari 2017 at 09:53 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:25 07/04


Det kan uppfattas som kort om tid det här, och så är det, men matchen innan pågår och kommer mest troligt hålla på i minst en timme till, så tid finns. Någonstans runt klockan 10 kommer den här matchen dra igång, och den finns live om någon skulle missa det spelstoppet med någon minut. Inte optimalt att lägga ut något med såhär kort varsel men de spelar flera dubbelomgångar idag i challengern i Burnie, Australien och därför har inte dessa odds funnits ute mer än en liten stund.

Jag hade inte lagt ut något med såhär kort varsel om det inte vore ett helt otroligt uppenbart felodds, vilket det är här. Bolt/Whittington har inte spelat mycket dubbel det senaste året och därför tappat sin ranking men de är två av de absolut bästa dubbelspelarna på challengertouren och de är ruskigt samspelta sen många år.
Motståndet, klart svagare. Saville är en snäppet sämre dubbelspelare än våra spelare och De Waard är ett svagt kort i matchen.
2.40, det är bara att ta med en gång. Alla spel kan utan tvekan gå fel men oddssättaren har gjort en jättemiss här. Oddsen borde vara de omvända. Vårt par ska vara klara favoriter med ett odds kring 1.50.
  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback