Reklam

Bologna - Juventus

19 februari 2016 at 21:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: fredagen den 19:e februari
Tid: 20.45
Plats: Renato Dall'Ara, Italien 
Det är nu äntligen dags för den 26:e omgången i Serie A. Tiondeplacerade Bologna tar emot serieledarna Juventus på sin hemmaplan. Båda lagen är formstarka med deras ögon mätt. Bologna har bara förlorat en gång på sina sju senaste matcher. Juventus å andra sidan är extremt formstarka då man har vunnit femton raka matcher i Serie A. Det är ett nytt klubbrekord för Juventus. Juventus inledde sin säsong väldigt knackigt, men man ligger nu alltså på toppen av tabellen.

Hemmalaget Bologna har efter 25 omgångar lyckats spela ihop 33 poäng. Man ligger 24 poäng efter Juventus och Bologna är allt som oftast ett mittenlag i Serie A. Juventus har spelat ihop 57 poäng och man ligger en poäng före Napoli. Eftersom att Napoli ligger så tätt intill i tabellen så kommer Juventus ta med sitt bästa lag i varje match för att hålla undan för Napoli.

Matchen
Juventus har stor fördel inför matchen mot Bologna. De har vunnit femton raka matcher i Serie A och lär vilja fortsätta den här fina sviten. Bologna kommer få det extremt svårt att stå emot ett Juventus som går som tåget för tillfället. Den här matchen kommer domineras av Juventus som kommer pumpa på redan från start. Man kommer ha mycket bollinnehav och ha mycket målchanser.

 

Matchodds 1X2
Alla odds är hämtade från bet365.com
Bologna, 6.50

Oavgjort, 3.60

Juventus, 1.61

Mitt tips: Vinst Juventus

Juventus lär vilja fortsätta på den vinnande vägen inför kommande spel i Champions League. Man har också chans att utöka sitt rekord och få en sextonde vinst på raken i Serie A. De har en mycket vassare trupp än Bologna och en vinst är väldigt viktigt för deras del i titelkampen. För att hålla ifrån Napoli som ligger hack i häl så är en vinst i varje match målet för Juventus.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback