Annons

Speltips : Bolelli/Fognini - Isner/Sock: 2

15 mars 2023 at 19:10 - Indian Wells
14 mar 2023 at 09:42 (Uppdaterad 16 mar 2023 at 16:13) 14/03
85
+1
Chans (1-2): 31-69%
Spelvärde: 104,88%
Lägsta spelbara odds: 1,45
Bet: 8
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Lite av ett drömmotstånd rent spelstilsmässigt för Isner/Sock det här och om man lägger till att de är det klart bättre paret, ja då ska de förstås vinna matchen.

Om de ska falla i en sån här turnering ska det nog gärna ske tidigt. Mycket bra insats i förra omgången av Isner/Sock där de slog Krawietz/Martin enkelt och även om jag tyckte det fanns någon slags logik i att de skulle kunna falla där. Nu gjorde de inte det, och jag tror därmed inte att de faller här.

Toppform på italienarna Bolelli/Fognini som vann turneringen i Buenos Aires nyligen. Rejält svagt motstånd där ska sägas. Och på varje sida av den turneringen har de förlorat mot fransmännen Doumbia/Reboul som inte är något starkt par. Så toppform kanske är att ta i, men de vann en turnering. Det gör de faktiskt förhållandevis sällan. Märkligt sällan skulle jag säga. De vinner mindre än en turnering per år i snitt. Det är svagt för att vara ett så starkt par. Inte spelat med varandra varje år ska säga men säg såhär då, de är kapabla, men resultaten hänger inte alltid med.

Grejen med Bolelli/Fognini är att de är så extremt bra från baslinjen att det är väldigt svårt för dubbelspelare att hantera dem därifrån. Det är deras framgångsrecept. Låter inte så avancerat kanske men medan vanliga singelspelare som försöker spela dubbel är bra från baslinjen är italienarna sjukt bra och stabila. Det är hela skillnaden. Det är svårt för dubbelspelare att komma åt dem.

Men här när de möter två andra singelspelare, det är lite av mardrömmen för italienarna. För här få de inte någon jätteutväxling av sitt baslinjespel. Isner och Sock kommer kunna stå emot och när man då lägger till att amerikanernas dubbelegenskaper, serve, volley och i någon mån också returer där Sock är världens bästa offensiva returnerare. Jag skulle säga att detta är en mardröm för italienarna som sagt och det skulle förvåna mig om amerikanerna inte vinner matchen.

Lite över 1,50 just nu. Det duger hur bra som helst.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback