Reklam

Boden-Kallinge/Ronneby: 2

8 mars 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
7 mar 2018 at 23:03 (Uppdaterad 9 mar 2018 at 17:36) 07/03
73
0

Ishockey, Hockeyettan PlayOff 2

Chans (1-X-2): 26-20-54%
Spelvärde: 108,54%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Skräll och överraskningslaget Boden tar här emot laget som gjorde en grym avslutning på Allettan Södra. KRIF har smugit under radarn efter en dålig start på Allettan. Svår bortamatch, men skador stör i Boden och 2,01 på KRIF spelas hos Nordicbet

Vi kan förvänta oss en tät men fartfylld tillställning i Boden, där KRIF nog lär hålla i taktpinnen med tanke på att de besitter lite mer skills i sitt lag. Därmed inte sagt att Boden är ofarliga, tvärtom. Deras succé blev nästintill fulländad via deras avancemang till Play Off 2. Nykomlingen som dragits med mycket skador efter jul, har rest sig både en och två gånger och står nu här, bara två steg från en Kvalserie till Allsvenskan. Båda lagen vill framåt och spelar med fart och energi, men där KRIF har lite mer styrning och struktur i sitt spel.

Här tar det stopp för Boden, KRIF är alldeles för rutinerat och erfaret för att inte veta hur sådana här playoffmatcher brukar se ut. Oddset lockar, då det borde ner mot 1,80 med tanke på Bodens avbräck,

Talar för spelet:

  • KRIF kanske har bästa målvaktsuppsättningen av de kvarvarande lagen. Både Oscar Malm och Isak Edman kan gå in och spika igen. De flesta förlitar sig på en målvakt, här spelar det ingen roll vem KRIF väljer.
  • PP, KRIF har ett fruktat PP med Lunsjö/Nordfeldt/Ingman bl.a nästan 35% i Allettan. Mycket starka siffror.
  • Seriens bästa bortalag, KRIF är bäst av alla lagen i Södra Allettan på bortaplan. Så det väger inte så mycket över för Boden, trots hemmaplan, och en lång resa för KRIF. Nu har ju också både spelare och företag sett till att KRIF flyger till och från matchen. Där tjänar laget mycket med tid.
  • Skadebekymmer i Boden. Det är inget nytt, för det har saknats många spelare under säsongen. Men med bästa backen Tommy Wargh borta, med ytterligare avbräck i defensiven och backarna som spelar får gå hårt här.

Talar mot spelet:

  • Hemmaplan och lång resa. Visst är det ändå en fördel för Boden att börja hemma. Det blir trots en flygresa, en lång resdag för KRIF. Hemma måste man nog vinna sin match för att hålla liv i det här till bortamatcherna.
  • Inte ofarliga i PP. Boden har också ett rätt ok PP så för KRIF gäller det att också hålla sig på isen.
  • Pavel Krajcovic är målvakten i Boden som räddat laget många gånger i vinter. Spelar han på topp som han gjort den senaste månaden får KRIF vara bra om de ska överlista honom

Oddsen kommer gå ner på matchdagen på KRIF. Start runt 2,00 var troligen rätt med ordinarie lag. Nu ska oddset på KRIF ligga kring 1,80 som mest. 2,01 spelas hos Nordicbet, KRIF vinner under ordinarie tid. 2-4.

 

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback