Reklam

Bjorn Fratangelo - Gastao Elias: Correct score: 2-0

Matchcenter
7 januari 2020 at 23:10 - Tennis, Challenger
7 jan 2020 at 14:48 (Uppdaterad 8 jan 2020 at 00:24) 07/01
37
0
Chans: 56%
Spelvärde: 120,40%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Ann Arbor. Underlag: Hardcourt.

Det ras som Elias stått för de senaste åren är bland de värre, alla tennisspelare inräknade. Han var inne på atp-touren för några år sen. Nu har han egentligen inte ranking för att komma in i challengerturneringar, men kommer in den här veckan då nivån på turneringarna är ganska låg. Han är precis innanför de 500 bästa i världen och frågan är om han är så mycket bättre än så. Han hade igår stora problem med Hidalgo som är en annan spelare som normalt inte håller för spel på denna nivå.

Fratangelo är rankad 200 i världen men klart bättre än så spelmässigt. Han tappade lite förra säsongen men normalt är han omkring eller lite utanför topp-100. Riktigt stark spelare på den här nivån, alltid som bäst hemma i USA som här, och till skillnad från Elias trivs han på hardcourt, Elias är en ren grusspelare.

Krävs inte mycket av Fratangelo

Jag tror inte det här blir jämnt. Jag tror att Fratangelo vinner enkelt och jag tycker oddset på raka set är riktigt fint. Det enda som oroar är att detta är Fratangelos första match för i år, men jag tror samtidigt inte att det kommer krävas någon vidare bra insats från honom för att vinna.

Bethard är det spelbolag som erbjuder högst odds på tennis. Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback