Reklam

Bingtao Yan - Jack Lisowski: 1

3 december 2019 at 20:00 - Snooker, Ranking Events
3 dec 2019 at 18:45 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 03/12
5
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Vi har två spelare upp till match som jag tror kommer bli riktigt svåra att skilja åt ikväll. Istället för överspelet väljer jag dock att backa Yan Bingtao, en spelare som vaknat upp efter ett par månaders svalare spel.

Jack Lisowski fick inte så mycket motstånd mot Peter Ebdon och lyckades vända det katastrofala H2H-momentum han haft mot den sävlige britten.

Spelet från Lisowskis sida var helt okej, även om både jag och många oddssättare verkar prisa hans offensiva spel lite för högt. Han är helt enkelt inte så offensiv som när han slog igenom för ett par år sedan då det kunde rulla i bollar från alla håll och kanter.

I den här matchen tar jag ställning för ytterligare en underdog ikväll. I ett annat speltips tror jag på Michael White, och jag ser lite samma tendens här i hur oddsmarknaden tänker.

Det är lätt att pengarna hamnar på engelsmännen då det är den marknaden som framförallt styr oddsen när de stora kanonerna inte är inblandade. Här är det dock en TV-match (sänds på Eurosport), vilket förvånar.

Jag tror de smarta pengarna som vanligt kommer närmare matchstart och då sitter jag gärna med 2.30 på Yan Bingtao. Överspelet (över 9,5 frames) ger två gånger pengarna och det är absolut ett alternativ. Jag tycker dock det finns bättre värde i raka segern för Yan Bingtao och vill inte ha två spel på samma match.

Spelet är Yan Bingtao att vinna matchen.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback