Reklam

BIK Karlskoga - Södertälje: 1

21 augusti 2018 at 19:00
21 aug 2018 at 11:39 (Uppdaterad 21 aug 2018 at 21:47) 21/08
43
0

Träningsmatch

Chans (1-X-2): 50-17-33%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Två lag som ligger lite i ingenmansland inför säsongen. Det är svårt att se vilka som blir med i den absoluta toppen. Klart är det i alla fall att Karlskoga kommer göra en bättre säsong.

Lagen har börjat försäsongen på väldigt olika vis. BIK Karlskoga har ångat på ordentligt och har vunnit en av två matcher medan Södertälje inte alls kommit igång och förlorat sina två första matcher. Spelet klickar mer hos BIK Karlskoga och segertåget fortsätter.ä efter ikväll.

Vad talar för:

► BIK Karlskoga har en spännande och intressant trupp inför kommande säsong. Målvaktstalangen Olle Eriksson-Ek blev kvar i klubben, backen Leandersson från Färjestad fick kontrakt. Andra nyförvärv är H. Lundberg, L. Rotbakken och G. Franzén för att nämna några.

► En väldigt bra inledning av försäsongen från värmlänningarna. Karlskoga har som sagt vunnit en av sina två matcher. Segern kom över Vita Hästen med 6-3. Förlusten var föga oväntad mot SHL-laget Örebro. En match som Karlskoga stod upp väldigt bra i och förlorade med hedern i behåll.

► Det klickar inte ännu hos Södertälje. Två raka förluster under försäsongen och det mot inte alls alltför tufft motstånd. 2-4 mot Västervik och 0-3 mot Vita Hästen. Det blir inte bättre att möta BIK Karlskoga som besegrat Södertälje i tre raka möten.

► Tunga spelartapp hoa gästerna. Poängkungen F. Weigel gick till AIK. J. Liwing, N. Heinerö och C. Bengtsson för att nämna några. Ersättarna ser inte lika bra ut och Södertälje får säkerligen ett tuffare säsong än föregående.

Vad talar emot:

► Försäsong och som alltid så sitter inte allt spel som önskar. Södertälje har förlorat två raka matcher och kommer ge mer för att börja bygga på en positivare trend.

► BIK Karlskoga har inte imponerat i defensiven. Åtta insläppta på två matcher och det har varit lagets stora akilleshäl senaste säsongerna. Det kan bli väldigt mycket mål framåt men det blir även det bakåt. Något som ett normalt försvarsstarkt Södertälje kan ta tillvara på.

I grund och botten känns BIK Karlskoga större och tyngre på dom allra flesta postitioner och med den nya spelartruppen finns alla förutsättningar att fortsätta vinna matcher.

 

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar
Feedback