Reklam

BIK Karlskoga - Almtuna IS: 1

Matchcenter
24 januari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
24 jan 2020 at 10:42 (Uppdaterad 24 jan 2020 at 21:16) 24/01
19
0
Chans (1-X-2): 70-17-13%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 5-5
Betway Spela nu hos Betway
Hockeyallsvenskan

Sällan har man väl hört så kloka ord som när Almtunas ordförande meddelade att man skickat iväg sin bästa back till Modo för att ge ekonomin en chans. Han tillade att om ekonomin inte håller spelar det ingen roll om de håller sig kvar, de blir i så fall ändå nedflyttade till ettan i så fall. Tänk om alla idrottsledare var så vettiga. Men för det sportsliga är det förstås problematiskt. Belov har varit Almtunas bästa och viktigaste spelare den här säsongen och för en tunn trupp kan det betyda otroligt mycket att han försvinner.

Almtuna hade en grym chans senast att öppna ett avstånd ner till Kristianstad under strecket. Man tog den inte, och nu kommer istället ett gäng svåra matcher. Och med Belov borta då. Det känns som det kan bli jobbigt det här. Man öppnar också för att flera spelare kan säljas förresten och läget i truppen är troligen ganska stökigt.

Karlskoga avslappnat och fint

Karlskoga har precis tappat iväg de två topplagen. Björklöven och Modo är i princip klara för den allsvenska finalen efter att Modo slog Karlskoga senast. Kanske lite skönt för Karlskoga att den drömmen är borta. Nu kan man fokusera på kampen med Timrå om tredjeplatsen och jag tror att de kommer komma till den här matchen ganska avslappnade.

Karlskoga trea i tabellen, Almtuna trea från slutet. Almtuna mycket svaga borta. Det finns tillräckligt som talar för Karlskogaseger här och jag tycker oddset är riktigt bra.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback