Reklam

Besiktas - Antalyaspor: (AH: +0,5) 2

Matchcenter
13 juni 2020 at 20:00 - Fotboll, Turkiet - Superlig
Vodafone Stadyumu
18 mar 2020 at 11:42 (Uppdaterad 19 mar 2020 at 17:19) 18/03
11
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 60-0-40%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Besiktas har 5 poäng upp till Europaplatsen och spelmarknaden verkar ha stort förtroende för laget. Jag tror delvis annorlunda och tippar istället på att Antalyaspors fina form håller i sig. Skräll på gång?

Det här är ännu en match som spelas utan publik, vilket påverkar matchen om än bara marginellt. Besiktas är ett av de lagen med störst stöd från läktarna, men samtidigt är det proffs i truppen som lär prestera på topp i alla fall.

Antalyaspor förlorar ytterst sällan

Formen för de bägge lagen inför mötet är hygglig. Besiktas kommer in med 8 poäng på de fem senaste matcherna och Antalyaspor 11 poäng.

Tittar man på de senaste matcherna och resultaten för hela vintern/våren är det faktiskt svårt att se varför Besiktas ska vara så klara favoriter som de är. Antalyaspor är svårslagna och har pressat flera av topplagen, men samtidigt har man haft en benägenhet att kryssa alldeles för mycket och därmed halkat ned i tabellen.

Antalyaspor återfinns på 11:e plats medan som sagt Besiktas blickar upp mot topp 4-lagen, som kvalificerar sig till Europaspel.

Viktige Yilmaz avgör Besiktas chanser

Besiktas var i det närmaste helt utspelade senast mot Galatasaray och givet det tuffa spelschemat tror jag den matchen kan sitta kvar i benen här. Mohamed Elney gjorde ett hästjobb på det defensiva innermittfältet och måste vara tillbaka här till 100 procent.

Framåt finns frågetecken för huruvida Kevin-Prince Boateng håller ännu eller ej. Artem Ljajic kom in senast och kanske spelade han till sig en startplats till det här mötet? 

Viktigast framåt för Besiktas är dock 34-årige Burak Yilmaz, som får bära ett stort ansvar. Med sina 11 mål ligger han på 6:e plats i skytteligan, men han är i det närmaste helt ensam från Besiktas-leden.

Bra odds på att Antalyaspor tar poäng

Jag tror Antalyaspor har vapen nog för att försvara sig mot Besiktas lite trubbiga offensiv.

Omställningarna med Adis Jahovic i sptsen (13 mål i år) blir något att se upp med för hemmalaget.

Besiktas ska vara favorit då de har den högre kvaliteten spelare för spelare, men oddset på X2 är för högt för att motstå.

Matchen kan streamas om du skapar ett Bet365-konto.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback